U bent van harte welkom bij Golfclub Brunssummerheide!

Het is dé plek waar natuur, ontspanning en sportiviteit elkaar ontmoeten.

Wij verheugen ons u te mogen begroeten op Golfbaan Brunssummerheide!

Golfclub Brunssummerheide is een levendige club, waar iedereen zich thuis kan voelen. Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Competitief of recreatief? Binnen onze club is er voor ieder wat wils. Het is dé plek waar natuur, ontspanning en sportiviteit elkaar ontmoeten. Een echte plek vóór leden, dóór leden, mét leden!

Onze prachtige en uitdagende baan telt maar liefst 45 holes, waarvan 27 holes op Championship niveau. Daarnaast bieden onze ruime oefenfaciliteiten, waar 2 enthousiaste zeer ervaren PGA pro’s voor u klaar staan, alle ruimte om te groeien in een unieke en afwisselende sport.

Wist u trouwens dat golf, na voetbal en tennis, op de 3e plek staat van de meest populaire sporten? Het is al lang niet meer die elitaire sport die het ooit was. Golf is een dynamische sport geworden, waar de technologie al jaren geleden zijn intrede heeft gedaan. Steeds meer mensen raken in de ban van de golfsport. Het is een sport voor alle leeftijden en met onze aantrekkelijke lidmaatschappen is dat niet verwonderlijk!

Met een lidmaatschap bij Golfclub Brunssummerheide voelt het een beetje als thuiskomen wanneer u naar onze golfbaan komt om een rondje te golfen en vrienden te ontmoeten.

 

 

Wat u van ons kunt verwachten

Golfclub Brunssummerheide biedt u talloze mogelijkheden, die de beleving die u als clublid zult ervaren, absoluut onvergetelijk maken. Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden, die op dit moment wellicht interessant zijn voor u. 

Club-Pro

Leren golfen werkt iets andersdan bij bijvoorbeeld leren voetballen. Wanneer je lid wordt van een voetbalvereniging dan hoort trainen onder begeleiding van een trainer daar automatisch bij. Bij golf werkt dat anders. In principe kun je, als je in het bezit bent van materiaal, gelijk ...

Meer lezen...

45 Holes

Als lid van Golfclub Brunssummerheide kunt u onbeperkt spelen op een prachtige en uitdagende baan met maar liefst 45 holes! Voor elk type golfer zijn er dan ook ruim voldoende mogelijkheden met navenante spanningselementen ...

Meer lezen...

Openingstijden

BEL RECHTSTREEKS MET +31 (0)455 64 63 00 VOOR HET RESERVEREN VAN STARTTIJDEN. Het secretariaat is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09:30 – 13:00 uur. Telefoon +31 (0)455 25 70 89 of Mobiel +31 (0)6 57 33 91 26 ...

Meer lezen...

Laatste Nieuws

Golfmarathon levert 2037,50 euro op voor Make-A-Wish Nederland

De Golfmarathon op zaterdag 5 september door Etienne Bellemakers, Ruben Schreurs, Gianni van der Veeke en Bas Bloemen heeft 2037,50 euro opgebracht. Het viertal liep precies 72 holes, waarbij iedere par en birdie geld opleverde voor Make-A-Wish Nederland.
07.09.2020

Winnaars Maandbeker 6 september

Zondag 6 september vond de Maandbeker van september plaats. Nadat de vorige Maandbeker door noodweer moest worden stilgelegd, was het pas de tweede wedstrijd van het seizoen. Bas Bloemen en Robert Plum waren de winnaars. 
07.09.2020

Open Golfdag in Brunssum op zaterdag 26 september

Zaterdag 26 september organiseert Golfclub Brunssummerheide een Open Golfdag. Deelnemers maken in groepsverband kennis met golf en met onze golfclub. Vrienden en familie zijn uiteraard ook welkom, dus meld ze ook meteen aan!
02.09.2020

Lid worden?

User:
Password:
Forget Password?