Gasten

Spannend, uitdagend, onvoorspelbaar, afwisselend en on-Nederlands!

Dat is golfbaan Brunssummerheide.

Iedereen is bij ons van harte welkom.

De single-handicapper zal zich even kampioen wanen als hij of zij op Brunssummerheide zijn/haar handicap speelt of misschien zelfs weet te verlagen. De gemiddelde handicapper zal met een score gelijk aan zijn handicap of in de bufferzone met een voldaan gevoel zijn ronde in het clubhuis nog eens herbeleven en de beginnende golfer zal vooral genieten van de omgeving met z'n on-Nederlands karakter.

Geen hole die op een andere hole lijkt, vele hoogteverschillen met steeds wisselende landschappen. Percelen met naaldbomen afgewisseld door delen met een open karakter, waterpartijen en meerdere afslagen van hoger gelegen delen maken het golfen op golfbaan Brunssummerheide tot een unieke belevenis.

Maar liefst 3 lussen van 9 holes die wisselend gecombineerd kunnen worden tot 18 holes. Elke combinatie is een unieke belevenis.   

 

Klik hier voor de actuele greenfee tarieven

 

Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u vooraf een teetime te reserveren via de hotelreceptie, telefoon: +31 (0) 45 564 63 00 of per mail via info@golfhotelzuidlimburg.nl 

Lid worden?