Commissielid van het jaar

Elk jaar kiest het bestuur een commissielid dat zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de club.

 

2018 Patrick Zaat. Patrick is al jaren voorzitter van de BaCo en sinds de samenvoeging met de ReCo voorzitter van de BaReCo. Hij is zeer betrokken bij de baanstatus, doet regelmatig voorstellen ter verbetering en ziet erop toe dat deze ook uitgevoerd worden. Mede doordat hij met de BaReCo gerichte eisen stelt aan de baanstatus, een goede communicatie met Greenkeeping onderhoudt en regelmatig controles uitvoert door de baan, staat Brunssum in 2018 in de top 10 van goed bespeelbare banen met veel groen op de fairways en uitstekende greens.

2017 Tino Bellemakers. Tino is sinds jaar en dag voorzitter van de JeCo. Hij is een uiterst betrokken lid van de club, met een tomeloze inzet voor de toekomst van Brunssum: onze jeugd!

2016 Fons Lauvenberg. Fons is jarenlang voorzitter geweest van de MoCo. Daarnaast is hij een zeer betrokken lid van de club die meedenkt, adviseert en enthousiasmeert.

2015 Mary Engelbertink. Voor haar ondersteunende werkzaamheden in het kader van het lustrumjaar en het Play for Hope evenement.

 Berichten over Wedstrijden

Verslag 4e wedstrijd Dames Senioren 1, 2e klasse

Ook in onze laatste wedstrijd moest er door ziekte van 3 speelsters invallers gezocht worden. Gelukkig hebben wij echte clubleden die ons uit de brand helpen. Tilly Stein, Margriet Lejeune en Leny Graus waren bereid hiertoe. Onze wedstrijd tegen de runner up Stippelberg was niet eenvoudig. De ochtend greensome ging met 6-0 verloren. Ook in de middag waren de mogelijkheden beperkt. Stippelberg, met 3 single handicappers, gaven niets weg en uiteindelijk verloren wij kansloos met 14-4. De 4 punten werden…

Lees verder

Wedstrijdverslag Heren senioren 1 – 3de speeldag

Derde speeldag 3 mei, op Welschap tegen Midden Brabant, de greensomes verliepen voorspoedig 4 tegen 2 voorsprong waarna met 7 punten uit de singles met een eindstand van 11-7 het klassebehoud word veiliggesteld. Het kenmerkende op deze speeldag was wel dat door alle leden van ons team, incluis Sotiris, punten werden binnengehaald. Vierde en laatste speeldag op 10 mei, op de Swinkelsche tegen Welschap, nadat wij op de maandag hiervoor waren gaan voorspelen begonnen de greensomes niet zo goed voor…

Lees verder

Bekijk alle berichten over Wedstrijden