Commissielid van het jaar

Elk jaar kiest het bestuur een commissielid dat zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de club.

 

2018 Patrick Zaat. Patrick is al jaren voorzitter van de BaCo en sinds de samenvoeging met de ReCo voorzitter van de BaReCo. Hij is zeer betrokken bij de baanstatus, doet regelmatig voorstellen ter verbetering en ziet erop toe dat deze ook uitgevoerd worden. Mede doordat hij met de BaReCo gerichte eisen stelt aan de baanstatus, een goede communicatie met Greenkeeping onderhoudt en regelmatig controles uitvoert door de baan, staat Brunssum in 2018 in de top 10 van goed bespeelbare banen met veel groen op de fairways en uitstekende greens.

2017 Tino Bellemakers. Tino is sinds jaar en dag voorzitter van de JeCo. Hij is een uiterst betrokken lid van de club, met een tomeloze inzet voor de toekomst van Brunssum: onze jeugd!

2016 Fons Lauvenberg. Fons is jarenlang voorzitter geweest van de MoCo. Daarnaast is hij een zeer betrokken lid van de club die meedenkt, adviseert en enthousiasmeert.

2015 Mary Engelbertink. Voor haar ondersteunende werkzaamheden in het kader van het lustrumjaar en het Play for Hope evenement.

 Berichten over Wedstrijden

Sebastian Dresen heeft de derde plek veroverd bij de champions golf trophy in Eindhoven.

Zaterdag 13 oktober is Sebastian Dresen met een bruto score van 75 slagen op de derde plaats geëindigd tijdens de champions golf trophy op de Eindhovensche waar de strokeplaykampioenen om de titel voor de beste amateurgolfer hebben gevochten. Marianne Bidlot heeft met een bruto score van 94 haar handicap gespeeld en heeft enkele netto prijzen gewonnen. Beide spelers hebben op een zonnige zaterdag genoten op de Eindhovensche baan te spelen en onze club in deze wedstrijd te mogen vertegenwoordigen. Het…

Lees verder

Marianne Bidlot en Sebastian Dresen naar Champions Trophy 2018

De strokeplaykampioenen Marianne Bidlot en Sebastian Dresen vertegenwoordigen GC Brunssummerheide op zaterdag 13 oktober op de Eindhovensche Golf bij de Champions Trophy 2018. Het deelnemersveld bestaat uit 72 strokeplaykampioenen uit heel Nederland, 36 dames en 36 heren. Er wordt een ronde bruto strokeplay gespeeld. Nadere informatie kunt u lezen onder de link: http://championstrophygolf.com/ Wij wensen Marianne en Sebastian veel succes toe. Het bestuur GC Brunssummerheide.

Lees verder

Limburgse Golfkampioenschappen zondag 7 oktober op Crossmoor

Limburgse Golfkampioenschappen zondag 7 oktober op GC Crossmoor Al jaren werd de Limburg Golf Trophy georganiseerd voor de verenigingen die aangesloten waren bij het Meinwegoverleg. In 2018 is besloten de naam Meinwegoverleg te wijzigen in Stichting Samenwerkende Limburgse Golverenigingen omdat deze nieuwe naam beter de lading dekt. Ook is toen besloten dat de Limburg Golf Trophy meer is dan een trophy voor de best presterende vereniging. Het is het Limburgse kampioenschap voor leden van de bij de Stichting aangesloten verenigingen. Individuele…

Lees verder

Bekijk alle berichten over Wedstrijden