Strokeplay

De Strokeplay Clubkampioenschappen

Deze kampioenschappen worden gespeeld in het weekend. Leden van de GCB met een handicap tot 18.3 kunnen hier voor inschrijven. Op zaterdag spelen de heren de beide voorrondes: 2 keer 18 holes, de dames spelen 1 ronde. Op zondag wordt de finale gespeeld. Hier geldt: geen handicapverrekening en spelen vanaf de backtees.

De Strokeplay Clubkampioenschappen senioren

Voor de senioren vanaf 50 jaar worden aparte clubkampioenschappen georganiseerd. Het grote verschil met de traditionele Strokeplayclubkampioenschappen zit vooral in de afslagplekken: voor de heren de gele tee en voor de dames de rode tee. Daarnaast wordt er zowel door de heren als door de dames zowel op zaterdag als op de daaropvolgende zondag telkens maar 1 ronde gespeeld.

Minimumleeftijd: 50 jaar. Handicap: 18.3 of lager, minimaal aantal deelnemers: 12 dames en 12 heren.

Er worden prijzen ter beschikking gesteld voor de 2 beste heren en de 2 beste dames. Uiteraard zal er een wisseltrofee zijn voor zowel de dames als voor de heren.

Deze wedstrijden worden georganiseerd door de Weco.

Berichten over Strokeplay 2

Bekijk alle berichten over Strokeplay 2