Heren 1, Zondag 27 holes, 3e klasse

Captain

Peter Blom, 06-46303099, pjblom@quicknet.nl

De spelers

1. Ed Crombeen    7,8
2. Peter Blom (captain)  12,3
3. Hans van der Ploeg  12,6
4. Michael Huttig  12,6
5. Patrick Zaat  12,8
6. Martin Engelen  15,4
7. Leo Krekels (r)  11,3
   

Met de komst van de eerste sneeuwvlokken deze winter is er op 3 december een start gemaakt met de voorbereiding op de NGF competitie 2018.

Het Heren 1 Zondag – 27 holes Team bestaat uit 7 spelers en is een samensmelting van 3 spelers van het voormalige Heren 1 Senioren Team (Peter, Hans en Ed) en 3 spelers van het reeds bestaande Heren 1 Zondag 27 holes Team (Michael, Patrick en Martin). Het Team is aangevuld met Leo Krekels als 7e speler. Doelstelling dit seizoen is promotie of klasse behoud.

Het Team vind het een voorrecht om competitie voor de Golfclub Brunssummerheide te spelen en zal u via de website van updates voorzien van het verloop van de NGF competitie.

Speelschema & standen

Speelschema en standen NGFBerichten over Ngf competitie

Laatste speeldag Dames 1 Dinsdag.

De laatste speeldag van de competitie van Dames 1 op dinsdag was in Brunssum. Alle gasten waren vol lof over de baan. Die lag er dan ook top bij. Ook het weer was fantastisch. Deze hele competitie hebben we geboft met het weer. De regenpakken en winterkleding hebben we niet hoeven gebruiken. Dat is al jaren niet meer voorgekomen. De slotdag van de competitie beloofde een spannende te worden. Tongelreep tegen de Herkenbosche ging om het kampioenschap. Toxandria tegen de…

Lees verder

Senioren 1 met opgeheven hoofd naar 4e klasse

Verlies laatste wedstrijd en degradatie Senioren 1 Het zat er vanaf de start van de competitie al aan te komen. Het nieuwe team van Senioren 1, ingedeeld in de 3e klasse, zou het erg moeilijk krijgen tegen de veel lagere handicappers van de tegenstanders. Niet vreemd dat ook de laatste wedstrijd op de Tongelreep tegen de Zuid Limburgse verloren ging. Hans Swinkels moest hierbij, vanwege een bijzondere missie, verstek laten gaan. De op het laatste moment opgetrommelde Frans Lexis toonde…

Lees verder

Bekijk alle berichten over Ngf competitie