Dames 1, HKL-P301-27H

Voor de actuele stand in de poule: Klik hier

Dames 1 hoofdklasse: KAMPIOEN.

Dames-1bDames 1 heeft de inhaaldag van de competitie ten volle gebruikt. Op de baan van de Gulbergen werd The Duke, na een 3-3 stand in de ochtend ronde, door een ontketend team verslagen. Zowel Helma, Ien, Carlet, Marion en Eline wisten hun single te winnen en Riet bracht 1 punt mee met een a/s. Uitslag 14-4. Nu nog wachten op de uitslag van de concurrent maar al snel werd het duidelijk dat wij niet meer in te halen waren. Het aansluitende diner werd een zeer gezellig aangelegenheid en een latertje!

A.s. zondag (17 mei) speelt Dames 1 de halve finale voor het landskampioenschap op de Keppelse GC tegen Rozenstein 1. Dit team werd vorig jaar landskampioen en het wordt dus een zware opgave voor ons, maar met de vorm van deze laatste wedstrijd is een verrassing wel mogelijk. Supporters zijn van harte welkom!

Riet Kuper (captain)

Verslag competitie Dames 1 hoofdklasse (dinsdag 27 holes).

Onze eerste wedstrijddag bestond uit een kopje koffie en heerlijke taart op de Gulbergen. De storm die dag stond niet toe dat wij speelden. Een vergeefse reis dus.

De volgende wedstrijd was op de Peelse tegen het sterke Tongelreep. Na een 4-2 achterstand in de ochtend werd deze alsnog gewonnen met 10=8 door goede overwinningen van Ien, Carlet, Marion en Riet.

Onze volgende wedstrijddag was op de Tongelreep tegen de Gulbergen. Na een 5-1 tussenstand van de greensomes zagen wij geen kans om deze achterstand in te halen en verloren uiteindelijk met 11-7 doordat Helma, Carlet en Eline nog 6 punten binnen brachten.

Op naar de Duke voor de 3e wedstrijd en nu tegen de Peelse. Eindelijk een voorsprong na de ochtend 4-2 en deze voorsprong wisten wij uit te bouwen naar een overwinning met 13-5 met winstpartijen van Ien, Carlet, Marion en Riet en een a/s van Eline.

Op dit moment staan wij 2e in de poule met hetzelfde aantal wedstrijdpunten als de Tongelreep maar met 1 punt minder dan de Tongelreep. De laatste wedstrijd op 12 mei a.s. brengt de beslissing. Wij spelen dan tegen het ook sterke The Duke en Tongelreep tegen de Peelse, die misschien voor een verrassing kunnen zorgen. Wij zullen in ieder geval onze huid zo duur mogelijk verkopen!

Riet Kuper
Captain Dames 1Berichten over Ngf competitie

Heren 2 – Wedstrijdverslag speeldag 3

Clean Sweep!!! Speelronde 3 speelde zich af op de Maastrichtsche. Onze tegenstander deze keer was Echt-Susteren. Op papier de minste tegenstander. In de praktijk bleek dat ook het geval te zijn. Een klinkende 18-0 overwinning stond tegen de klok van 17.00 uur al op de borden. Twee dubbels eindigden op hole 7 en de andere op hole 8. 6-0 was een comfortabele voorsprong wetende dat onze kracht in de singles ligt. Voldoen aan de verwachtingen is altijd makkelijker gezegd dan…

Lees verder

Heren 1 – Zondag 27 holes speelt 2e wedstrijd gelijk

                                        Op zondag 14 april heeft het Team van Heren 1 – Zondag 27 holes de 2e competitiewedstrijd gespeeld op het Rijk van Margraten. Onze tegenstander was het Team van De Peelse 1. De baan lag er prima bij maar het weer viel een beetje tegen. In de ochtend speelden we de Greensomes met 4 graden, frisse oostenwind en af en toe wat miezerregen. Tijdens de Singles in de middag werd het een stuk beter weer met zelfs 10 graden…

Lees verder

Bekijk alle berichten over Ngf competitie