Matchplay

Matchplay Clubkampioenschappen

De Matchplay kampioenschappen worden verspeeld over 3 dagen, altijd op twee achtereenvolgende zaterdagen en de aansluitende zondag. Op de eerste zaterdag  worden de voorrondes gespeeld, de 16 spelers met de hoogste scores spelen op de tweede zaterdag de 1/8  en ¼ finale. Op zondag wordt de ½ finale en de finale verspeeld, op beide dagen wordt gespeeld vanaf de backtees (wit voor de heren en blauw voor de dames). Er wordt uiteraard gespeeld zonder handicapverrekening.

Zowel bij de dames en de heren ontvangen de clubkampioenen de prijzen en de wisseltrofee bij de prijsuitreiking op de finaledag.

Deze wedstrijden worden georganiseerd door de Weco, contactpersoon: Agnes Trags, a.trags22@gmail.com  mobiel 06-23553354

Berichten over Matchplay

Bekijk alle berichten over Matchplay