Limburg Golf Trophy

De Limburg Golf Trophy (LGT)  toernooi wordt elk jaar gehouden op een Limburgse Golfbaan. Hier strijden de beste spelers en speelsters van 13 Limburgse golfclubs om zowel het Limburgse clubkampioenschap als wel om de individuele Limburgse titels.

Elke vereniging vaardigt een team af van maximaal zes spelers/speelsters. Zowel de teamwinnaars als de individuele kampioenen en hun runners-up worden beloond met fraaie prijzen. De winnende club krijgt de fel begeerde “Limburg Golf Trophy”, die vervolgens een jaar lang in de prijzenkast van het clubhuis mag pronken.

Het toernooi wordt elk jaar op een andere golfbaan gespeeld. Sinds de nieuwe, meer prestatief, gerichte opzet in 2007 is er gespeeld op Crossmoor in Weert, Hoenshuis in Voerendaal, De Golfhorst in Horst-America, het Rijk van Margraten in Cadier en Keer, Landgoed Golfbaan Bleijenbeek in Afferden, BurgGolf Herkenbosch, De Zuid Limburgse Golf & Country Club in Wittem en op De Peelse Golf in Evertsoord-Sevenum en Geijsteren en in 2016 op de prachtige baan van Brunssummerheide.

De website van de Limburg Golf Trophy is te vinden op: www.limburggolftrophy.nl

Berichten over Limburg golf trophy

Bekijk alle berichten over Limburg golf trophy