Laddercompetitie

De indeling voor de ladder competitie 2018 is gemaakt en u kunt deze hier bekijken. Aan alle deelnemers het verzoek om de datum, welke onder elke ronde vermeld staat, in acht te nemen en te zorgen dat deze wordt gehaald. De weco wenst u succes.

Dames single
Dames dubbel
Mixed dubbel
Heren single
Heren dubbel

De spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het plannen van de wedstrijden. Aangezien het niet mogelijk is om bij deze wedstrijden het computer-programma te gebruiken hangt er bij de ingang van de herenkleedkamers vanaf het begin van deze competitie het schema van de wedstrijden op een prikbord. De telefoonnummers van uw tegenstanders vindt u via de volgende link:  m.eg4u.nl/#/app. Deze link kunt u ook installeren op uw mobiele telefoon. U kunt dan zelf een afspraak maken met uw tegenstander(s) op een tijd die u het beste schikt, uiteraard altijd met inachtneming van de termijn die voor uw wedstrijd op het bord vermeld staat.

Contactpersoon: Ed Crombeen, e-mail: ed.crombeen@home.nl  mobiel +31654941924Berichten over Laddercompetitie

Slotwedstrijd Weco en uitreiking jaarprijzen

Onder stralende weersomstandigheden werd op 30 oktober de Weco sluitingswedstrijd gespeeld. Ruim 50 leden verschenen aan de start voor deze laatste teamwedstrijd van het seizoen. Winnaars werden Joris Strolenberg en Richard Cuvelier, op plaats 2 Annet Peeters en Esmee Bellemakers en op plaats 3 Michel Werts en Sylwia Switalska. Daarna werden door Carlet de Heus namens het bestuur de jaarprijzen uitgereikt, nadat de Weco  werd bedankt voor de organisatie van de vele clubwedstrijden. De verschillende foto’s van de winnaars en de uitslagen van…

Lees verder

Laddercompetitie 2015

Op deze pagina vindt u de indelingen voor de diverse laddercompetities 2015. 10-5-2015: Wijziging in het programma voor de Mixed Competitie. 12-5-2015: Wijziging in het programma voor de Heren single Competitie. 23-7-2015: Nieuw programma gepubliceert. U wordt verzocht om bij de eerst mogelijke gelegenheid uw inschrijfgeld bij een van de leden van de WeCo te voldoen. Dit kan meestal bij de start van een WeCo wedstrijd worden gedaan. Tevens wordt er nog even op geattendeerd dat de wedstrijden in de…

Lees verder

Laddercompetitie 2014

De uitslagen van de laddercompetitie van 2014. Dames single. Kampioen : Annet Peeters. Van harte gefeliciteerd. Dames dubbel. Kampioen : Ingrid van Loo en Marion vd Driesch. Van harte gefeliciteerd. Heren single. Kampioen : Lorenzo Jaggan. Van harte gefeliciteerd. Heren dubbel. Kampioen : Ric Bremen en Jan Geraeds. Van harte gefeliciteerd. Mixed dubbel. Kampioen : Riet Kuper en Sebastian Dresen. Van harte gefeliciteerd.

Lees verder

Bekijk alle berichten over Laddercompetitie