Indeling Laddercompetitie

De indeling voor de ladder competitie 2019 is gemaakt en u kunt deze hier bekijken. Aan alle deelnemers het verzoek om de datum, welke onder elke ronde vermeld staat, in acht te nemen en te zorgen dat deze wordt gehaald. De weco wenst u succes.

Dames single
Dames dubbel
Mixed dubbel
Heren single
Heren dubbel

De spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het plannen van de wedstrijden. Aangezien het niet mogelijk is om bij deze wedstrijden het computer-programma te gebruiken hangt er bij de ingang van de herenkleedkamers vanaf het begin van deze competitie het schema van de wedstrijden op een prikbord. De telefoonnummers van uw tegenstanders vindt u via de volgende link:  m.eg4u.nl/#/app. Deze link kunt u ook installeren op uw mobiele telefoon. U kunt dan zelf een afspraak maken met uw tegenstander(s) op een tijd die u het beste schikt, uiteraard altijd met inachtneming van de termijn die voor uw wedstrijd op het bord vermeld staat.

Contactpersoon: Aloys Janssen, e-mail: [email protected]  mobiel +31655737114

Berichten over Laddercompetitie