Laddercompetitie

De indeling voor de ladder competitie 2018 is gemaakt en u kunt deze hier bekijken. Aan alle deelnemers het verzoek om de datum, welke onder elke ronde vermeld staat, in acht te nemen en te zorgen dat deze wordt gehaald. De weco wenst u succes.

Dames single
Dames dubbel
Mixed dubbel
Heren single
Heren dubbel

De spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het plannen van de wedstrijden. Aangezien het niet mogelijk is om bij deze wedstrijden het computer-programma te gebruiken hangt er bij de ingang van de herenkleedkamers vanaf het begin van deze competitie het schema van de wedstrijden op een prikbord. De telefoonnummers van uw tegenstanders vindt u via de volgende link:  m.eg4u.nl/#/app. Deze link kunt u ook installeren op uw mobiele telefoon. U kunt dan zelf een afspraak maken met uw tegenstander(s) op een tijd die u het beste schikt, uiteraard altijd met inachtneming van de termijn die voor uw wedstrijd op het bord vermeld staat.

Contactpersoon: Ed Crombeen, e-mail: ed.crombeen@home.nl  mobiel +31654941924Berichten over Laddercompetitie

Weco openingswedstrijd 25 maart 2018

Een zonnige dag en ongeveer 70 deelnemers, mooie prijzen… wat kan een nieuwe Weco zich nog meer wensen?? Het was de start van het seizoen en ook meteen terrrasjesdag. De prijzen werden verdeelt over de teams en individuele winnaars, allemaal mooie en heerlijke prijzen voor de Pasen! Wij als Weco kijken zeer tevreden terug op deze geslaagde openingsdag. Hopelijk zien wij u terug bij onze komende wedstrijden.    

Lees verder

Laddercompetitie 2015

Op deze pagina vindt u de indelingen voor de diverse laddercompetities 2015. 10-5-2015: Wijziging in het programma voor de Mixed Competitie. 12-5-2015: Wijziging in het programma voor de Heren single Competitie. 23-7-2015: Nieuw programma gepubliceert. U wordt verzocht om bij de eerst mogelijke gelegenheid uw inschrijfgeld bij een van de leden van de WeCo te voldoen. Dit kan meestal bij de start van een WeCo wedstrijd worden gedaan. Tevens wordt er nog even op geattendeerd dat de wedstrijden in de…

Lees verder

Bekijk alle berichten over Laddercompetitie