De Spelers

golf4

Sebastian Dresen ©, Hcp: +0,4.

Inmiddels speel ik al ruim 14 jaar deze geweldige sport. In deze tijd heb ik talloze memorabele momenten meegemaakt, heb ik geweldige mensen ontmoet en ben ik op veel geweldige banen gekomen.
Een hoogtepunt was zeer zeker het spelen met Robert-Jan Derksen tijdens het KLM open 2011 op de Hilversumsche. Deze onvergetelijke ervaring heeft mij veel geleerd en heb ik een super tijd gehad aan de zijde van een Europese tourspeler.
Een ander hoogtepunt was het kampioenschap 2010 met het eerste heren team Brunssummerheide. Door veel inzet, een goede samenhorigheid, een beetje geluk en veel geholede putts hebben wij als team dit succes kunnen bereiken.
Mijn top-5 notering tijdens de van Lanschot finale waarmee ik een plek verdiende voor de NGF-trainingsstage op the Dutch zal mij ook altijd bij blijven. Uiteraard hoort het winnen van de “Golfteam van het jaar Award 2013” ook in dit rijtje thuis.

7836141_orig

Martijn van Oosterhout, Hcp: 2,9.

Ik speel sinds 2000 golf. Samen met mijn vader heb ik mijn eerste balletjes geslagen, al snel werd ik beter dan hem en toen is hij er ook mee gestopt. Mijn hoogtepunt uit mijn carrière: Kampioen worden met het 1ste team in 2010. Eigenlijk is iedere ronde een hoogtepunt voor mij. Samen met mijn vrienden lachen en serieus spelen is voor mij echt genieten.
Het winnen van de “Golfteam van het jaar Award 2013” was een echte eer voor mij, maar ook voor Sebastian en iedereen die hierbij betrokken is geweest.

23806_1295630668886_7457544_n

Ric Bremen, Hcp: 2,7.

DSC_1283

Remco Zinken, Hcp: 1,4.

In 2010 ben ik lid geworden van Golfclub Brunssummerheide en heb ik voor de eerste maal een PAR 3 competitie gespeeld. Daar heeft Kars Gresel (Golfpro) me benaderd om bij het talententeam van Kars Gresel Golfschool te komen. Sindsdien ben ik helemaal gek van golf. Door veel te trainen en veel wedstrijden te spelen, is mijn golfspel steeds beter geworden.
In 2012 heb ik voor het eerst aan de Nationale NGF-tour (Freshman-tour) meegedaan. Dit was een hele leuke ervaring, 6 wedstrijden door heel het land, een 3e plaats in Nijmegen, en zelfs een 1e plaats op mijn home-course in Brunssum, gevolgd door een 10e plaats in de finale in Liemeer (36 HOLES).
In 2013 heb ik mij op basis van mijn verbeterde handicap geplaatst voor de NGF-Challenge Tour (HCP 4,5-12). Ook hier heb ik me weten te plaatsen voor de finale. Ik werd gedeeld eerste! De beloning was een 5 daagse trainingsstage met de Nederlandse Golf Federatie, de NGF, in Ierland! Een prachtig resultaat voor seizoen 2013.

_2364617_orig

Max Peerbooms, Hcp: 1,5.

Golf is mijn passie.Ik zit op de VVG Topsportschool in Hasselt, waar ik golf en studie combineer. Ik train veel uren per week.

7312187_orig

Bram van Zandvoort, Hcp: 3,7.

Sinds 2010 ben ik aan het golfen. Golf is een uitdagend spelletje. Veel techniek en concentratie. Maar ook lekker lol hebben. Alleen of samen met vrienden trainen en spelen. Iedere wedstrijd ontmoet je weer nieuwe mensen. Leeftijdsgenoten, maar ook volwassenen. Bij golf kunnen alle leeftijden en alle niveaus door en tegen elkaar spelen. Golf is voor mij sport nummer 1.

8252593_orig

Carsten Tillmanns, Hcp: 2,8.

Jan Geraeds, Hcp: 9,8Berichten over Wedstrijden

Verslag 4e wedstrijd Dames Senioren 1, 2e klasse

Ook in onze laatste wedstrijd moest er door ziekte van 3 speelsters invallers gezocht worden. Gelukkig hebben wij echte clubleden die ons uit de brand helpen. Tilly Stein, Margriet Lejeune en Leny Graus waren bereid hiertoe. Onze wedstrijd tegen de runner up Stippelberg was niet eenvoudig. De ochtend greensome ging met 6-0 verloren. Ook in de middag waren de mogelijkheden beperkt. Stippelberg, met 3 single handicappers, gaven niets weg en uiteindelijk verloren wij kansloos met 14-4. De 4 punten werden…

Lees verder

Wedstrijdverslag Heren senioren 1 – 3de speeldag

Derde speeldag 3 mei, op Welschap tegen Midden Brabant, de greensomes verliepen voorspoedig 4 tegen 2 voorsprong waarna met 7 punten uit de singles met een eindstand van 11-7 het klassebehoud word veiliggesteld. Het kenmerkende op deze speeldag was wel dat door alle leden van ons team, incluis Sotiris, punten werden binnengehaald. Vierde en laatste speeldag op 10 mei, op de Swinkelsche tegen Welschap, nadat wij op de maandag hiervoor waren gaan voorspelen begonnen de greensomes niet zo goed voor…

Lees verder

Bekijk alle berichten over Wedstrijden