Club van 100

Het bestuur van Golfclub Brunssummerheide is bijzonder trots op de prestaties van de competitie teams, vooral het feit dat Heren 1 en de jeugd zich op landelijk niveau met de top kan meten. Doordringen tot de Hoofdklasse is een unieke prestatie en golf op landelijk topniveau is goed voor het imago van de club, de baan en dit kan bijdragen aan de groei  van het aantal leden.

Maar Topgolf kost ook veel geld. Geld dat we niet binnen de begroting van de  GCB kunnen vrijmaken. Een van de initiatieven is de Club van 100, gelanceerd tijdens het lustrum en in eerste instantie opgericht  voor het competitieseizoen 2016. We hopen natuurlijk dat het Topgolf klimaat hierdoor een extra impuls krijgt zodat de Club van 100 ook de komende jaren het prestatieve golf inclusief de ontwikkeling van de jeugd een steuntje in de rug kan blijven geven. De opbrengsten van de Club van 100 zullen in 2016 volledig worden ingezet om Heren 1 te steunen.

Natuurlijk staat er wel iets tegenover.

  • De spelers van Heren 1 zullen de leden van de Club van 100 op de hoogte houden van hun activiteiten en prestaties via een digitale nieuwsbrief.
  • Na afloop van de competitie zal er een gezellige golfwedstrijd worden georganiseerd voor alle leden van de Club van 100 en de spelers van Heren 1. Met na afloop een hapje en een drankje.
  • In de hal beneden wordt naast de computer een bord opgehangen waarop alle leden van de Club van 100 worden vermeld, mogelijk met foto.
  • We kunnen, weliswaar op eigen kosten, bezoek aan de wedstrijden organiseren.
  • Tijdens de thuiswedstrijd kunnen de leden van de Club van 100 genieten van topgolf op onze eigen baan. Na afloop wordt u een drankje aangeboden.

Op dit moment telt de Club van 100 al zo’n 40 leden, te herkennen aan de button die ze op tas, trui of cap dragen. Zie ook de vermeldingen op het bord in de hal beneden.

De club van 100 bestaat uit de volgende sponsors:

Henry Backus
Jos en Annemarie Bischoff
Jacques Bloemen
Geert Donga
Marion von den Driesch
Wildpark Gangelt
Mary Engelbertink
Hein en Isy Gorissen
Toine en Fransje Gresel
Charles Hamilton
Frans van Helmond
Rob en Carlet de Heus
Heuts Assurantiën
Golf Residentie Brunssummerheide
Rolf en Relly Keller
Riet Kuper
Peter Mathijssen
Joop Meulenberg
Golf Athletic
Pasgoed BV
John en Annet Peeters
Roel Pijsel
Hubert Reinartz
Hub en Ria Reinaerts
Dieter en Bärbel Schorn
Hans Werner Stedler en Beate Wergen
Sylwia Switalska
Hans en Tiny Thomas
Sabine Törber en Marie-José Moers
Destination Golf
Nilast BV
Wim Drijkoningen
Thei Kitzen Beheer BV
Stadswijnkelder Berns
Mac McCreedy
Henry Albertz en Renate Hennes
Fons Lauvenberg
Margriet Lauvenberg
Maria en Hub Sogeler
Fred Steinbusch
Els en Winand Wiertz
Lilian van Wersch

Hieronder een voorbeeld van de poster in de hal tegenover de golfshop. (Niet alle sponsors staan op dit voorbeeld vermeld!)

club van 100 - leden

Erkent u het belang ervan voor de GCB?  Wordt dan ook lid van de Club van 100!
Vanaf € 100,- per lid (alleen, of samen met uw partner of golfvrienden tot max 4 personen). 

 Vul de flyer in die in het clubhuis ligt en deponeer deze in de brievenbus van het bestuur of stuur een mail naar: secr@golfbrunssummerheide.nl. U ontvangt dan een nota en verdere informatie.Berichten over de Vereniging

Start Golfschool Brunssummerheide

1 februari 2018,  Start Golfschool Brunssummerheide met Vhari Carruthers! Beste golfliefhebber, De meeste van u verkeren wellicht nog in een soort winterslaap waarbij de golfclubs niet of nauwelijks worden aangeraakt. Maar met het langer worden van de dagen sta ik in de startblokken om uw golflessen of cursussen te verzorgen op golfbaan Brunssummerheide. Graag stel ik mij aan u voor; mijn naam is Vhari Carruthers en sinds 2000 ben ik PGA-A golfprofessional. Mijn passie heb ik in het recente verleden kunnen…

Lees verder

Bekijk alle berichten over de Vereniging