Play for Hope 2013

Sebastian Play for Hope 2013 is een feit! Met succes hebben we gisteren, 14 juli 2013, 81 holes gespeeld voor het KWF Kankerfonds. Het uiteindelijke opgehaalde bedrag ging dan ook al onze verwachtingen te boven en nog steeds staan we versteld van het enthousiasme en de hulpvaardigheid van alle vrijwilligers en al onze sponsors. Wij willen u dan ook, via deze weg, nogmaals heel hartelijk bedanken voor elke mogelijke vorm van steun – zowel fysiek als financieel. Zonder eenieder van u was de realisatie van een dermate groot evenement nooit mogelijk geweest, waarvoor oprechte dank!

Tijdens deze enorme uitdaging op golfbaan Brunssummerheide konden wij dankzij uw steun deze dag tot een enorm succes maken. In totaal hebben maar liefst 94 particuliere sponsoren en 9 zakelijke sponsoren hun steun voor dit initiatief betuigd.

Martijn

Bij dezen gaat dan ook ons dank uit naar de volgende bedrijven:
– Heuts Assurantiën
– Fysio Praxis Sterk
– Brasserie Spoon
– WeCo Golfclub Brunssummerheide
– MoCo Golfclub Brunssummerheide
– Cloodt Installatiebedrijf
– Fysiotherapie Stofberg
– Thoren Holding BV
– Bestuur Golfclub Brunssummerheide

In totaal speelden wij 21 birdies, 101 parren en 34 bogeys, waarmee wij het uiteindelijke bedrag ophaalden ter hoogte van:

€ 4.811,58

Cheque

Na dit grote succes sluiten wij een soortgelijk event in de toekomst absoluut niet uit. Hopende dat u ook dan weer van de partij zult zijn, spreken wij graag nogmaals een woord van dank uit. Play for Hope steeg onze verwachtingen te boven, mede dankzij u!

Tot op de golfbaan!
Sebastian & Martijn

Berichten over de Vereniging

Bekijk alle berichten over de Vereniging