Play for Hope 2015

Zondag 14 juni 2015

Sebastian en Martijn behaalde voor de derde keer een prachtig resultaat voor de KWF. Via onderstaande link kunt u het hele verslag van deze dag lezen en het filmpje bekijken dat LOO-TV heeft gemaakt.

PlayforHope 2015- verslag website

LOO-TV heeft natuurlijk zelf ook nog een verslag gemaakt, welk u kunt vinden op LOO-TV Website.

En passant slaagde Sebastian er ook nog in om een nieuw baanrecord van 67 op blauw-geel te laten noteren! Een bijzondere prestatie als men bedenkt, dat er op dat moment al 72 holes waren gespeeld…

29 maart 2015

Ook in 2015 gaan de heren Sebastian Dresen en Martijn van Oosterhout weer de baan in, om voor het Wilhelmina Kanker Fonds KWF de nodige sponsoreuros binnen te halen. Deze keer willen zij 100 holes op één dag gaan spelen.

PlayForHopeInmiddels zijn de voorbereidingen gestart en een eerste nieuwsbrief kunt u hier vinden. Door op het logo van Play for Hope hier rechts te klikken, komt u op hun eigen website uit, waar u meer gedetailleerde informatie kunt vinden. Middels nieuwsberichten en nieuwsbrieven proberen wij u op de hoogte te houden van de verdere ontwikkelingen. Wilt u alle informatie in één overzicht bekijken, dan is deze pagina voor u een aanrader!

Berichten over de Vereniging

Bekijk alle berichten over de Vereniging