Over de vereniging

Golfclub Brunssummerheide is opgericht in 1985 en heeft meer dan 1000 leden. De leden maken gebruik van de schitterend gelegen en voor elke golfer zeer uitdagende Brunssumse golfbaan.

Golfclub Brunssummerheide heeft elke golfer/golfster veel te bieden. Wij zijn een actieve en enthousiaste vereniging waarin iedereen zich thuis kan voelen. Wie individueel, met haar of zijn partner, met vrienden of zakelijke relaties wil spelen vindt meer dan genoeg ruimte om dat te doen. Wie mee wil doen aan clubwedstrijden vindt in de wedstrijdkalender veel mogelijkheden daartoe.

Er worden met een grote regelmaat voor diverse doelgroepen clubwedstrijden georganiseerd door diverse commissies. Bijvoorbeeld door de Dames commissie (wekelijks op dinsdagochtend), de Men’s Own commissie (om de twee weken op dinsdagmiddag), de Senioren commissie (wekelijks op donderdagochtend), de Jeugd commissie en de Wedstrijd commissie (meestal in het weekend).

Voor wie de uitdaging van de prestatieve landelijke NGF competitie aan wil bestaat de mogelijkheid zich daarvoor aan te melden. Golfclub Brunssummerheide heeft zowel bij de dames, de heren, de senioren als bij de jeugd teams die allemaal zo goed mogelijk willen presteren en op een zo hoog mogelijk landelijk niveau willen spelen.

Berichten over de Vereniging

Bekijk alle berichten over de Vereniging