In de Pers

Op deze pagina staat een verzameling van artikelen over clubactiviteiten, etc. die de pers hebben gehaald.

4 februari 2015, Limburgs Dagblad.

Fons Heuts koopt Golfbaan Brunssummerheide.
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

28 januari 2015, Limburgs Dagblad.

In dit artikel uit het Limburgs Dagblad wordt melding gemaakt dat gemeente Brunssum akkoord is om de Golfbaan aan Fons Heuts te verkopen.
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

26 januari 2015, Limburgs Dagblad.

In dit artikel uit het Limburgs Dagblad wordt melding gemaakt van de bezwaren van de oppositie in de gemeente Brunssum om de Golfbaan aan Fons Heuts te verkopen.
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

3 januari 2015, Limburgs Dagblad.

In dit artikel uit het Limburgs Dagblad wordt melding gemaakt van nieuwe voornemens van de gemeente Brunssum om Golfbaan Brunssummerheide te verkopen.
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

15 augustus 2014, Navenant, augustus 2014, nummer 6.

In deze uitgave staat een artikel over de Nick Faldo series voor de jeugd met daarin prominent aandacht voor Carsten Tillmanns, de winnaar van de Future series dit jaar. Ook wordt iets verteld over de op te richten LGA (Limburg Golf Academy), waar één van onze pro’s, Kars Gresel, nauw bij betrokken is.
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

25 juli 2014, Limburgs Dagblad.

Dit is een verschenen artikel in het Limburgs Dagblad naar aanleiding van het de plannen voor Topgolf in Limburg te realiseren middels een op te richten LGA (Limburg Golf Academy).
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

8 juli 2014, Limburgs Dagblad.

Dit is een verschenen artikel in het Limburgs Dagblad naar aanleiding van het behaald Landskampioenschap van ons 1e jeugdteam.
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

30 november 2013, Limburgs Dagblad.

Dit is een verschenen artikel in het Limburgs Dagblad over de status van het conflict dat Fons Heuts heeft met de gemeente Brunssum betreffende de aankoop van de golfbaan.
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

29 oktober 2013, Limburgs Dagblad.

Vandaag is een artikel verschenen in het Limburgs Dagblad over ons jeugdlid en één van onze toptalenten Remco Zinken.
Om het artikel digitaal te bezichtigen, klik hier.

26 maart 2013, De Golfscheurkalender 2013.

Op deze datum staan een aantal golfbanen in Nederland vermeld, waaronder Brunssummerheide.
Om de pagina digitaal te bezichtigen, klik hier.

Berichten over de Vereniging

Bekijk alle berichten over de Vereniging