Ideëenbus


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\home\site\wwwroot\wp-includes\translations.php on line 1474

Tijdens een rondje golf of tijdens de nazit op het terras wordt doorgaans veel geboomd over het functioneren van de club, de kwaliteit van onze baan etc. etc.

Het bestuur wil graag suggesties en opmerkingen van leden ontvangen met de bedoeling om met bruikbare tips daadwerkelijk iets te doen.

Wij nodigen iedereen uit om per mail, middels onderstaand formulier, ideeën, suggesties etc. bij ons kenbaar te maken. Wij zien uw reacties met belangstelling tegemoet.

Het bestuur

Ideeënbus
Voornaam
Achternaam
Sending


Berichten over de Vereniging

Team B.Heide (Monica V. & Peter B.) behalen 2e plaats in Landelijke Finale op GC Anderstein

Monica Vaessen en Peter Blom hebben als vertegenwoordigers van GC Brunssummerheide op 4 oktober deelgenomen aan de Landelijke Finale Handicart op GC Anderstein. Aan deze Landelijke Finale is deelgenomen door 24 Teams van golfclubs uit heel Nederland. De wedstrijdvorm was Greensome Stableford. Met een resultaat van 38 Stableford punten is een 2e plaats behaald. De 1e plaats was weggelegd voor het Team van de Westfriese GC met een score van maar liefst 43 Stableford punten. Gespeeld is er op GC…

Lees verder

Brunssum in actie – Kids fun – Update

Op zaterdag 23 juni waren wij met de golfclub, residentie en golfschool vertegenwoordigd op de kids fun sportzone op het Lindeplein in Brunssum. Het evenement was druk bezocht en de kinderen stonden in de rij om de ballen (floaters) richting de vijver te slaan en wij verwachten dat de golfschool het heel druk gaat krijgen op de clinic van zaterdag 7 juli voor de kinderen welke hebben deelgenomen aan kids fun in Brunssum. Hier enkele foto’s om sfeer en impressie…

Lees verder

Bekijk alle berichten over de Vereniging