Men’s Own

De commissie houdt zich bezig met het organiseren van een reeks van wedstrijden voor het mannelijk deel van de leden van Golfclub Brunssummerheide. Het gaat hier om wedstrijden over 14 holes, in principe om de 14 dagen op dinsdagmiddag. We verwijzen u graag naar wedstrijdkalender op de website waarin de exacte speeldata en starttijden van de Men’s Own staan aangegeven.

De starttijden verschuiven, afhankelijk van het tijdstip in het seizoen. Er wordt bij de indeling rekening gehouden met de nog werkenden onder ons, voor zover dit mogelijk is. Kenmerkend voor de Men’s Own is het leveren van sportieve prestaties in een ontspannen en gezellige ambiance. Belangrijk onderdeel van deze gezellige ambiance vormt ook de druk bezochte nazit op hole 19 waarbij de deelnemers, terwijl ze wachten op de prijsuitreiking met tombola, kunnen napraten over de wedstrijd. In het seizoen 2016-2017 is een wintercompetitie gestart over 9 holes. 

Verdere informatie

Commissieleden (na login)Berichten van de MoCo

Weco openingswedstrijd 25 maart 2018

Een zonnige dag en ongeveer 70 deelnemers, mooie prijzen… wat kan een nieuwe Weco zich nog meer wensen?? Het was de start van het seizoen en ook meteen terrrasjesdag. De prijzen werden verdeelt over de teams en individuele winnaars, allemaal mooie en heerlijke prijzen voor de Pasen! Wij als Weco kijken zeer tevreden terug op deze geslaagde openingsdag. Hopelijk zien wij u terug bij onze komende wedstrijden.    

Lees verder

Commissiedag 2017

Ondanks minder deelnemers toch een succesvolle en leuke dag voor de leden van de diverse commissies. Rond twaalf uur ontvangst met koffie en vlaai en daarna de baan in. De regen kwam op dat moment met bakken uit de hemel, sommige greens stonden bij aanvang gedeeltelijk nog onder water maar na ampel overleg met de weergoden besloot de wedstrijdleiding dat geoefende en ervaren spelers deze uitdaging zeker aan durfden en de wedstrijd door kon gaan. Tegen de klok van zes…

Lees verder

Bekijk alle berichten van de MoCo