Jeugdcommissie

CTJ-fullDe jeugdcommissie stimuleert en begeleidt de jeugd (leden t/m 21 jaar) bij het beoefenen van de golfsport door een gecombineerd les- en oefenprogramma aan te bieden, instructies in gedrag- en spelregels te geven, jaarlijks een aantal clubwedstrijden speciaal voor de jeugd te organiseren en met een aantal teams deel te nemen aan de NGF competitie. In samenwerking met golfschool Brunssummerheide worden gedurende het gehele jaar door complete jeugdprogramma’s aangeboden.

De pro’s Vhari Carruthers en Jules Meijers van Golfschool Brunssummerheide maken golf toegankelijk en leuk voor kinderen. Neem gerust contact op voor een proefles. Voor lestijden en meer informatie kijk op de site van golfschoolbrunssummerheide.nl

Voor het aanleren van de gedrag- en spelregels werkt de jeugdcommissie samen met de Regel- en Handicapcommissie waardoor kennis van en het goed toepassen van de regels gewaarborgd is.

Gedurende het jaar worden competitieve, fun- en oefenwedstrijden georganiseerd om de jeugd kennis te laten maken met het spelen van wedstrijden.

Tenslotte neemt de jeugd al enkele jaren op diverse niveaus met succes deel aan de NGF-competitie waarbij zowel de beginnende als de gevorderde jeugd ervaring kan opdoen met het spelen van wedstrijden.

Contactpersonen:
Jeugdcommissie – Tino Bellemakers, [email protected]  06-54917072
Golfschool – Vhari Carruthers, [email protected]  06-24292314

NK 2018

Commissieleden (na login)

Berichten van de JeCo

Bekijk alle berichten van de JeCo