36+ Commissie

De 36+ commissie van Golfclub Brunssummerheide, (36+ staat voor handicap 37 en hoger) biedt aan alle leden en niet-leden de gelegenheid om onder begeleiding ervaring op te doen in de baan.

Golf is een moeilijke sport met complexe regels. Door met ervaren golfers in de baan te gaan leer je spelenderwijs hoe de regels gehanteerd moeten worden en krijg je adviezen over hoe je op jouw niveau het spel het beste kan spelen, zodat je er ook steeds meer plezier aan gaat beleven.

Eens in de 6 weken wordt er een teamwedstrijd gespeeld met na afloop een gezamenlijke maaltijd in het clubhuis. Gunstart om 16.30 uur. Bij de inschrijving aangeven of je blijft eten en tevens de maaltijdkeuze doorgeven.

Inschrijf criteria

• Hcp 37-54 aan het begin van het seizoen.
  • Lid of aspirant-lid van GCB
  • Niet-leden, mits hcp 37-54, mogen 3 keer meespelen.
  • Handicapregistratie, bij voorkeur via onze golfclub
  • Niet leden betalen per ronde een greenfee van 20 euro.
  • Inschrijfgeld voor de wedstrijd: 3 euro .

Aanvangstijd speelronde

• De eerste wedstrijd is op 29 maart, een teamwedstrijd met na afloop een gezamenlijke maaltijd.
  • Vervolgens elke vrijdag om 16.30 uur gespeeld tot eind september .In de zomer wordt er gestart om 17.00 uur. Zie de starttijd bij de inschrijving.
  • Inschrijven voor leden via de computer, niet leden via secretariaat golfclub tot woensdag 18.00 uur.
  • 15 minuten voor aanvang aanwezig op de Tee .
  • Inschrijfgeld gepast betalen op de Tee.

Informatie bij

• Secretariaat Golfclub Brunssummerheide 045 5257089 [email protected]
  • Jan de Vries 06 204 000 72, email:  [email protected]
  • Golfschool Brunssummerheide, Vhari Carruthers , 0031 6 24292314

Die 36+ Kommission vom Golfclub Brunssummerheide (36+ steht für Handicap 37 und höher) bietet von April bis Ende September allen Mitgliedern und Nicht-Mitliedern die Gelegenheit, mit Begleitung, Erfahrung in der Bahn zu sammeln.

Golf ist ein schwieriger Sport mit komplexen Regeln. Wenn man mit erfahrenen Golfern in der Bahn ist, lernt man auf spielerische Weise mit den Regeln umzugehen und man bekommt Tips, wie man am besten auf seinem Niveau spielen kann, sodass auch immer mehr Spielfreude kommt.

Alle 6 Wochen wird ein Teamwettkampf gespielt und anschließend sitzen wir bei einer Mahlzeit zusammen im Clubhaus. Gunstart um 16.30. Bitte angeben ob sie dier Mahlzeit mit gebrauchen und menu wahl angeben.

Einschreibkriterien

• Hcp 37 – 54 am anfang golfsaison.
  • Mitglieder oder Anwärter vom GCB
  • Nichtmitglieder, vorausgesetzt Hcp 37 – 54, können 3 x mitspielen
  • Handicapregistrierung, vorzugsweise durch unseren Golfclub
  • Nichtmitglieder zahlen pro Runde ein Greenfee von 20 Euro beim Caddymaster

Anfangszeiten Spielrunden

• Die erste runde wird gespielt 29 marz, Teamwettkampf , nachher ein Mahlzeit zusammen.
  • jeden Freitag, 16.30 bis einde september. Im sommer startzeit 17.00 .
  • Einschreiben für Mitglieder über den Computer, für Nichtmitglieder über das Sekretariat vom Golfclub bis Mitwoch 18 Uhr.
  • bitte 15 Min. vor der Startzeit am Tee  sein
  • Einschreibgeld von 3 Euro passend am Tee  bezahlen

Informationen bei

• Sekretariat Golfclub Brunssummerheide, Tel. 0031 45 5257089, [email protected]