Evenementencommissie

De evenementencommissie is vooral betrokken bij speciale activiteiten. In 2015 bijvoorbeeld bij de viering van het 6e lustrum, de Play for Hope manifestatie. Tevens de jaarlijks terugkerende wedstrijden, zoals openingswedstrijden en de Presidentscup.

Contactpersoon: Mary Engelbertink, m.engelbertink@hetnet.nl  06-51410382

Links

Commissieleden (na login)Berichten over EvCo

Weco openingswedstrijd 25 maart 2018

Een zonnige dag en ongeveer 70 deelnemers, mooie prijzen… wat kan een nieuwe Weco zich nog meer wensen?? Het was de start van het seizoen en ook meteen terrrasjesdag. De prijzen werden verdeelt over de teams en individuele winnaars, allemaal mooie en heerlijke prijzen voor de Pasen! Wij als Weco kijken zeer tevreden terug op deze geslaagde openingsdag. Hopelijk zien wij u terug bij onze komende wedstrijden.    

Lees verder

Commissiedag 2017

Ondanks minder deelnemers toch een succesvolle en leuke dag voor de leden van de diverse commissies. Rond twaalf uur ontvangst met koffie en vlaai en daarna de baan in. De regen kwam op dat moment met bakken uit de hemel, sommige greens stonden bij aanvang gedeeltelijk nog onder water maar na ampel overleg met de weergoden besloot de wedstrijdleiding dat geoefende en ervaren spelers deze uitdaging zeker aan durfden en de wedstrijd door kon gaan. Tegen de klok van zes…

Lees verder

Bekijk alle berichten over EvCo