DaCo Reglement

De wedstrijden van de DACO staan open voor vrouwelijke leden van de Golf Club Brunssumerheide.

Golfregels:
Uiteraard wordt er volgens de NGF-golfregels 2019 gespeeld.

9-holes en 18- holes.
De wedstrijden worden gespeeld over 18-holes en 9- holes. Bij de inschrijving maakt U Uw keuze.

Handicap:
De wedstrijden worden in 1, 2 of 3 handicap-klassen gespeeld.

• Voor 18 holes.        HCP 0 t/m 26,4 en HCP 26,5 t/m 54  of  HCP 0-26,4 ,HCP 26,5-36 en 37-54.
  • Voor 9 holes           HCP 0 t/m 54.

Inschrijfgeld:
Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 p.p. tenzij anders vermeld.

Aanmelden:

• Aanmelden voor alle wedstrijden kan via de zuil voor het secretariaat of via de website inloggen en inschrijven.
  • Aanmelden kan tot Zaterdag voor de wedstrijd tot 9.00 uur voor de daaropvolgende dinsdagwedstrijd.
  • Als het maximale aantal deelnemers, zoals op de inschrijflijst vermeld, bereikt is, komt men op de reservelijst.

Afmelden:

• Afmelden kan alleen met zeer dringende reden tot maandag 18.00 uur bij de wedstrijdleiding. Telefoonnummer staat vermeld op de website bij de betreffende wedstrijd.
  • Bij afmelden op maandag na 18.00 uur blijft het inschrijfgeld verschuldigd.
  • Bij niet komen opdagen voor een wedstrijd waarvoor men zich had ingeschreven, blijft het inschrijfgeld ook verschuldigd en bij herhaling volgt een schorsing.

Aanwezig zijn voor een wedstrijd:

• Deelneemsters dienen zich uiterlijk 15 minuten voor hun starttijd te melden bij de wedstrijdleiding (iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen starttijd)
  • Bij een gunshot dient men 30 minuten voor de starttijd bij de wedstrijdleiding aanwezig te zijn

Starttijden:
De starttijden kunnen vanaf zondagavond voor de aankomende dinsdagwedstrijd worden opgevraagd via:

• de zuil in de hal
  • de website www.golfclubbrunssummerheide.nl
  • bellen bij de caddymaster of receptiehotel  tel. 045 -56463893 of 5646300
  •   N.B. Kijk maandagavond nog naar de indeling. voor eventuele veranderingen.  U ontvangt nog een mail rond 18:00 uur.

Wedstrijd:

• Scorekaarten voor begin van de wedstrijd met de marker uitwisselen
  • Scorekaarten moeten steeds volledig ingevuld zijn, controleer de gegevens
  • De speelsters dienen na de wedstrijd zo spoedig mogelijk hun scores te vergelijken (bruto-slagen zijn bepalend voor de uitslag) en uiterlijk 15 minuten na binnenkomst samen met de marker de scores bij de zuil in te voeren. De ondertekende kaarten moeten in de daarvoor bestemde scorekaartenbus gestopt worden.
  • Speel vlot door en houd de tijd in de gaten. Bij stableford, als je niet meer kan scoren de bal oprapen. Als maximale rondetijd wordt 4 uur en 20 minuten aangehouden.

Prijsuitreiking:

De prijsuitreikingen vinden, tenzij anders vermeld, 2 x per jaar plaats, tijdens een lunch bij de Middenseizoenwedstrijd en de Slotwedstriijd.

• Het recht op een prijs vervalt indien de betreffende speelster niet bij de prijsuitreiking aanwezig is, tenzij zij zich met goede redenen hiervoor heeft afgemeld.

Handicarts:

• Bij wedstrijden mogen alleen handicarts gebruikt worden indien men in bezit is van een gebruikerskaart.
  • Het meeliften in de handicart van een medecompetitor of haar golfbag zonder gebruikerskaart is niet toegestaan.
  • De consul van de Stichting Handicart heeft de commissies verzocht tijdens wedstrijden twee handicartgebruikers op een kar te plaatsen.

Informatie:
U kunt altijd de website www.golfclubbrunssummerheide.nl raadplegen.

Per email is de Daco te bereiken op [email protected]

Berichten van de DaCo

Bekijk alle berichten van de DaCo