Damescommissie

De damescommissie (Daco) organiseert op dinsdagen de damesdagwedstrijden. Elk vrouwelijk clublid, dat in bezit is van het GVB kan aan alle damesdag-wedstrijden deelnemen. Er worden gedurende het seizoen qualifying- en non- qualifying wedstrijden georganiseerd. De qualifying-wedstrijden behoren bij de damesdinsdagen.

Het damesdag seizoen begint met een gunstart wedstrijd met lunch. Op de helft en aan het einde van het seizoen worden nog twee gunshot wedstrijden met lunch georganiseerd. Tijdens deze lunches worden de prijzen van alle wedstrijden uitgereikt. Alle wedstrijden zijn op de website vermeld. Voor nieuws of wijzigingen raadpleeg het publicatiebord of de website. Inschrijfmogelijkheid via de website of via de zuil beneden in de hal.

Contactpersoon: mevr. S. Torber-Franke, 004915146600693  e-mail:       [email protected]

Commissieleden (na login) |

Berichten van de DaCo

Bekijk alle berichten van de DaCo