Afterwork

Nieuw bij Golfclub Brunssummerheide: Afterwork.  

Als GCB streven wij ernaar zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen aan clubwedstrijden mee te doen. Vorig jaar zijn we gestart met het organiseren van wedstrijden voor nieuwe leden. Nu willen wij graag een volgende stap zetten, door wedstrijden te organiseren voor die leden, die om uiteenlopende redenen niet aan onze reguliere wedstrijden kunnen meedoen. Hiertoe hebben wij een nieuwe commissie in het leven geroepen met de toepasselijke naam ‘Afterwork‘.

De wedstrijden van Afterwork zijn speciaal bedoeld voor de geoefende golfer (hcp 0-36), die overdag geen tijd heeft i.v.m. werkzaamheden of andere verplichtingen. De wedstrijden worden gespeeld over 9 holes. De nadruk ligt op competitieve gezelligheid, waarbij wekelijks verschillende spelvormen (individueel/team) gekozen worden.

Gedurende de zomertijd worden de wedstrijden gespeeld op donderdagavond. Start 18:00 uur.

Na afloop gezellig samenzijn voor de wekelijkse prijsuitreiking en uiteraard ook om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden. Tijdens de wintertijd verschuiven de wedstrijden naar zaterdagmorgen 10:00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henry Albertz
Tel.: 06-15469165  Mail: afterworkgcb@gmail.comBerichten over Afterwork

Afterwork Wintercompetitie

De afgelopen zomermaanden hebben veel golfers kennis gemaakt met de wedstrijden van Afterwork. Regelmatig werd ons gevraagd of we gedurende de wintermaanden niet door wilden gaan. Uiteraard wilden wij dat heel graag, maar daarvoor moesten we eerst definitief groen licht krijgen van het Baanmanagement. Inmiddels hebben wij van Leo Krekels een mailtje ontvangen, waarin is bevestigd dat wij in de wintermaanden tweewekelijks op zaterdagmorgen om 10:00 uur een 9 holes Gunstart krijgen. Gezien het succes van de afgelopen maanden en…

Lees verder

Slotwedstrijd Afterwork

Het seizoen voor Afterwork zit er weer op. De dagen worden alweer snel korter en door de steeds vroeger invallende duisternis hebben wij op donderdag 7 september jl. helaas onze laatste wedstrijd van dit seizoen moeten spelen. Om onze wedstrijden bij de ‘Afterworkers’ in goede herinnering te houden, hebben wij ons in een creatieve bui iets speciaals laten invallen. We hebben voor onze slotwedstrijd gekozen voor de spelvorm Foursome, met als extraatje (maar dat wisten de spelers nog niet toen…

Lees verder

Bekijk alle berichten over Afterwork