Afterwork

Afterwork bij Golfclub Brunssummerheide!

Als GCB streven wij ernaar zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen aan clubwedstrijden mee te doen. In 2017 hebben wij besloten ook wedstrijden te organiseren voor die leden, die om uiteenlopende redenen niet aan onze reguliere wedstrijden kunnen meedoen. Hiertoe hebben wij een nieuwe commissie in het leven geroepen met de toepasselijke naam ‘Afterwork‘.

De wedstrijden van Afterwork zijn speciaal bedoeld voor de geoefende golfer (hcp 0-36), die overdag geen tijd heeft i.v.m. werkzaamheden of andere verplichtingen. De wedstrijden (allen met Gunstart) worden gespeeld over 9 holes. De nadruk ligt op competitieve gezelligheid, waarbij wekelijks verschillende team spelvormen gekozen worden.

Gedurende de zomerperiode worden de wedstrijden gespeeld op donderdagavond. Start 18:00 uur.

Na afloop gezellig samenzijn voor de wekelijkse prijsuitreiking en uiteraard ook om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henry Albertz
Tel.: 06-15469165  Mail: [email protected]