Afterwork

Nieuw bij Golfclub Brunssummerheide: Afterwork.  

Als GCB streven wij ernaar zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen aan clubwedstrijden mee te doen. Vorig jaar zijn we gestart met het organiseren van wedstrijden voor nieuwe leden. Nu willen wij graag een volgende stap zetten, door wedstrijden te organiseren voor die leden, die om uiteenlopende redenen niet aan onze reguliere wedstrijden kunnen meedoen. Hiertoe hebben wij een nieuwe commissie in het leven geroepen met de toepasselijke naam ‘Afterwork‘.

De wedstrijden van Afterwork zijn speciaal bedoeld voor de geoefende golfer (hcp 0-36), die overdag geen tijd heeft i.v.m. werkzaamheden of andere verplichtingen. De wedstrijden worden gespeeld over 9 holes. De nadruk ligt op competitieve gezelligheid, waarbij wekelijks verschillende spelvormen (individueel/team) gekozen worden.

Gedurende de zomertijd worden de wedstrijden gespeeld op donderdagavond. Start 18:00 uur.

Na afloop gezellig samenzijn voor de wekelijkse prijsuitreiking en uiteraard ook om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden. Tijdens de wintertijd verschuiven de wedstrijden naar zaterdagmorgen 10:00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henry Albertz
Tel.: 06-15469165  Mail: afterworkgcb@gmail.comBerichten over Afterwork

Weco openingswedstrijd 25 maart 2018

Een zonnige dag en ongeveer 70 deelnemers, mooie prijzen… wat kan een nieuwe Weco zich nog meer wensen?? Het was de start van het seizoen en ook meteen terrrasjesdag. De prijzen werden verdeelt over de teams en individuele winnaars, allemaal mooie en heerlijke prijzen voor de Pasen! Wij als Weco kijken zeer tevreden terug op deze geslaagde openingsdag. Hopelijk zien wij u terug bij onze komende wedstrijden.    

Lees verder

Openingswedstrijd Afterwork 2018

Zondag 25 maart gaat de zomertijd weer in. Daarmee is de tijd gekomen voor de, vorig jaar geïntroduceerde, wekelijkse Afterwork wedstrijden. Het is een succesvolle formule gebleken, die op grote belangstelling van onze leden mag rekenen. Donderdagavond 29 maart is het eindelijk zover! Om 18:00 uur starten we het nieuwe seizoen met een sprankelende openingswedstrijd, met aansluitend Dinner Buffet. Noteer daarom deze datum alvast in uw agenda! Gedurende het seizoen worden wekelijks wedstrijden georganiseerd. De wedstrijden beginnen altijd om 18:00…

Lees verder

Bekijk alle berichten over Afterwork