Sluitingswedstrijd Weco 2021

SLUITINGS WEDSTRIJD WEDSTRIJDCOMMISSIE 24 OKTOBER 2021

Zondag 24 oktober, tijdens een prachtige herfstdag werd door de wedstrijdcommissie de slotwedstrijd georganiseerd. Een teamwedstrijd die door alle spelers met plezier en uiterste concentratie werd volbracht! Er waren mooie en heerlijke prijzen te verdienen.

Traditioneel worden door de weco ook de jaarprijzen uitgereikt; van de maandbekers en de weco-ladder competitie. Onze jeugdteams speelden nog een competitie wedstrijd en kwamen na afloop ook direct naar de zaal waar alle prijzen stonden uitgestald.

Als eerste werd Gianni van der Veeke in het zonnetje gezet, omdat hij had tijdens de competitie wedstrijd een “hole in one”gespeeld. Met veel plezier ontving hij het applaus en de prijs die bij deze prestatie hoort.

De prijzen voor de beste teams van de sluitingswedstrijd werden als eerste uitgedeeld; ook waren er prijzen voor een Leary en Neary. Chocoladepakketten  voor de 1e en 2e prijs, een troostprijs voor het laatste team, prijzen voor de “neary”en  “leary”.

Daarna zijn we begonnen met de jaarprijzen. Alle winnaars kregen een trofee en een attentie. Onze jeugdleden zijn in opmars en halen veel prijzen binnen. Veel trainen en oefenen is dus het motto voor alle spelers! 

Foto’s zijn er gemaakt tijdens het spelen van de wedstrijd en de prijsuitreiking. Hierbij is een nieuw lid van onze club, Jax Kraal, de hele dag bezig geweest. Ik moet ook vermelden dat buiten fotografie en actie foto’s zijn voorkeur hebben. De golfsport is zijn nieuwe uitdaging. Dus we zullen hem vaker zien met zijn camera in werking. Bedankt Jax.

JAARPRIJZEN WEDSTRIJDCOMMISSIE

Maandbeker A  
dames: 1. Etienne Bellemakers - 2. Maud Vliegen
heren:  1. Bas Bloemen - 2. Ruben Schreurs

Maandbeker B
dames: 1. Annelies Sijstermans - 2. Irma Winkens
heren:  1. Jochen  Vandorpe - 2. Michel van der Loo

Ladder single
dames: 1. Ingrid van Loo - 2. Maud Vliegen
heren: 1.Patrick Zaat - 2. Jamiro van der Veeke

Ladder mix dubbel
1. Maud Vliegen/Tom Goosen 
2. Leny Salemink/Patrick Zaat

Ladder dames dubbel
1. Luzie Bischof/Helma v. Lier  
2. Febby Spitzers/Marian Bidlot

Ladder heren dubbel
1. Ruben Schreurs/Gianni vd Veeke
2. Marco Frauenrath/ Thomas Sieben

 

 

Posted byTelefoon:
E-mail:

Lid worden?