Het weekend van 8 en 9 mei: Hotel Cristal Wedstrijd en de 2e Maandbeker

Met maar liefst 2 wedstrijden wordt het gezellig druk weekend op zaterdag 8 en zondag 9 mei. Op zaterdag de (aangepaste) Hotel Cristal Wedstrijd en op zondag de tweede Maandbeker van 2021.

Zaterdag 8 mei: Hotel Cristal Wedstrijd
Met Hotel Cristal was al een datum gepland voor hun sponsorwedstrijd: zaterdag 8 mei 2021. Helaas kan dit niet doorgaan in verband met Corona. Wij willen toch een wedstrijd organiseren en ook de naam Hotel Cristal onder de aandacht brengen. Dankzij hun mooie prijzen hebben al verschillende deelnemers mogen kennismaken met de gastvrijheid en verwennerij van Hotel Cristal in prachtige Obereggen. Een gulle sponsor heeft er deze keer voor gezorgd dat we de wedstrijd toch kunnen organiseren met prachtige prijzen voor de verschillende winnaars.

Categorieën: Dames, Heren, Mixed en Jeugd.  De jeugdcategorie bestaat uit teams waarvan minstens een speler jeugdlid is. Dan is er nog een hoofdprijs voor de hoogste score van alle teams!

Je mag je aanmelden als team, bij de inschrijving beide spelers inschrijven en ook vermelden met wie je een team vormt. Individueel inschrijven mag ook, dan zorgt de wedstrijdleiding voor een dubbelpartner.

De spelvorm is Greensome Stableford. Beide spelers slaan af en kiezen dan de beste bal. Vervolgens speelt men om en om de bal die gekozen is totdat men de bal in de hole heeft gespeeld.

Zondag 9 mei: de 2e maandbeker van 2021
Maandbekers zijn er voor alle handicap-categorieën . Maandbeker A tot en met handicap 18.4. Maandbeker B voor handicap 18.5 tot en met 54. Rabbits (hcp 36 tot en met hcp 54) spelen in een aparte categorie binnen de maandbeker B.

Maandbekers zijn qualifying en tellen mee voor je handicap! Ook voor competitiespelers dus een uitdaging om hieraan mee te doen. Competitiespelers moeten minimaal aan 5 qualifying-wedstrijden meedoen om volgend seizoen deel te kunnen nemen aan de NGF-competitie.

Ga de uitdaging aan en speel het hele weekend sportieve rondes op onze prachtige baan. De wedstrijdleiding zal er alles aan doen om het ook nog gezellig te maken!

Met sportieve groet,

De Wedstrijdcommissie