De winnaars van de 1e Maandbeker!

Zondag 26 juli organiseerde de Wedstrijdcommissie de 1e Maandbeker van dit bizarre golfseizoen. Er liep ook een flight van de jeugdcommissie mee en de jarige Gianni van der Veeke trakteerde iedereen op marshmellows. Een prachtige zondag, waarbij iedereen blij was dat de Maandbekers eindelijk weer zijn begonnen. Op de Facebookpagina van de Golfclub staan foto's van afgelopen zondag.
Maandbeker A
Winnaar bij de Maandbeker A was netto Ruben Schreurs (foto) met 66 slagen. De 2e plaats netto was Michel Werts met 68 slagen.

Ook bruto de 1e plaats voor Ruben Schreurs met 77 slagen. Hier was de 2e plaats voor de jarige Gianni van der Veeke met 78 slagen. Proficiat nog!

Maandbeker B
Maandbeker B-winnaar was Jochen Vandorpe met 37 stableford punten, op de 2e plaats gevolgd door Hans Josef Derix met 36 stableford punten.

• Share this post!

Maarten Vodeb