Eclectic Challenge 2020

Dé uitdaging voor iedere golf(st)er van Golfclub Brunssummerheide!

Corona heeft de wedstrijdkalender dit jaar behoorlijk op zijn kop gezet. Tal van wedstrijden en competities konden of mochten niet plaatsvinden. Om onze leden toch in de gelegenheid te stellen zich competitief met elkaar te meten in de baan, heeft het bestuur samen met de WeCo dit jaar een Eclectic Challenge georganiseerd. In de periode juni t/m oktober konden de deelnemers Qualifying kaarten inleveren , waarmee elke nieuwe ronde de eigen score verbeterd kon worden.

Men had de keuze om te spelen over 9 of 18 holes. De jeugd nam het tegen elkaar op in een aparte categorie. De laatste kaarten werden ingeleverd op de allerlaatste dag van de Challenge. Met maar liefst 13 ingeleverde Qualifing kaarten was Paul Oosterloo de absolute koploper in de Challenge. Gianni van der Veeke noteerde de meeste birdies (10). Monica Vaessen heeft gedurende de Challenge haar handicap met uitstekende 2.8 punten verbeterd.

Voor de verwerking van de kaarten en het bijhouden van de resultaten konden we helaas niet terugvallen op Proware. Ouderwets handwerk werd gevraagd. Een bijzonder woord van dank aan Annet Peeters, die deze taak op zich heeft genomen. Een laatste dankjewel gaat uiteraard aan alle deelnemers voor het meedoen in deze bijzonder Challenge.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met jullie prestaties!

9 Holes 18 Holes Jeugd
1e plaats Paul Oosterloo Monica Vaessen Gianni van der Veeke