Loterij en verkoop golfballen voor Stichting Handicart

Ook dit jaar organiseert Tom Goossen een loterij ten behoeve van Stichting Handicart! Er zijn diverse prijzen te winnen waaronder cadeaubonnen van Jumbo Golf en mooie flessen wijn. De verkoop vindt plaats bij activiteiten van diverse wedstrijdcommissies, maar je kunt uiteraard ook bellen met Tom zelf: 06-41707002. Daarnaast zijn er golfballen te koop om Stichting Handicart te steunen: 3 voor 5 euro.

Wat kosten de loten?
1 lot € 1,00
5 loten € 4,00
10 loten € 8,00

Over Stichting Handicart
Golf is een uitdagende sport en goed voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Door te blijven golfen blijf je actief. Missie: De missie van Stichting Handicart is mobiliteit te verschaffen aan
mindervalide golfers om hen daarmee in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. Daarmee geeft de stichting deze groep golfers de mogelijkheid zowel lichamelijk als ook geestelijk actief te blijven.
Visie: Door middel van eigen bijdragen door de pashouders, donaties, giften, legaten en schenkingen verkrijgt de Stichting de benodigde inkomsten om eigen Handicarts aan te schaffen. Deze Handicarts worden geplaatst op golfclubs in Nederland (inmiddels 112). Daarnaast huurt Stichting Handicart jaarlijks ook nog bijna 200 golfkarren op 57 banen in Nederland. Deze golfkarren worden vervolgens door de deelnemende banen tegen een laag tarief aan de pashouders van Stichting Handicart ter beschikking gesteld.

Klik hier voor de website van Stichting Handicart.

Maarten Vodeb