Inschrijfformulier

Wij zijn verheugd dat u lid bij ons wilt worden. Zoals u heeft kunnen lezen, komt er heel wat bij kijken als u nieuw in de golfwereld bent. Wij proberen het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Inmiddels hebt u de keuze gemaakt om lid te worden van onze club. Binnen Golfclub Brunssummerheide zijn twee partijen die factureren. De golfclub brengt de clubcontributie en de bijdrage NGF in rekening. Het speelrecht voor de baan wordt door de Openbare Golf BV in rekening gebracht. U ontvangt dus twee facturen. Er zijn verschillende categorieën ingedeeld op basis van leeftijd. Maak hieronder de keuze welk lidmaatschap en speelrecht op u van toepassing is. Wij zorgen dan voor de volledige administratieve afhandeling.

Wij hopen u op de eerstvolgende nieuwe ledenwedstrijd te mogen begroeten.

Geslacht *
Door het formulier in te dienen, bevestigt u dat u de informatie over gegevensbescherming hebt gelezen

User:
Password: