Aanvullend Wedstrijdreglement WeCo

DEZE AANVULLING IS VAN TOEPASSING OP ALLE WEDSTRIJDEN GEORGANISEERD DOOR DE WEDSTRIJDCOMMISSIE VAN GOLFCLUB BRUNSSUMMERHEIDE. OP DE WEBSITE VAN DE CLUB KUNT U HET VOLLEDIGE WEDSTRIJDREGLEMENT VINDEN.

1. Gezelligheidswedstrijden:
    Deelnemers aan gezelligheidswedstrijden kunnen inschrijven als ze voldoen aan de handicap- en leeftijdsgrens voor de desbetreffende wedstrijd.
    Leden met een handicap van 37 en hoger, spelen dan vanaf hcp 36.

2. Prijsuitreiking:
    Het recht op een prijs vervalt als de prijswinnaar niet bij de prijsuitreiking aanwezig is.
    De prijs zal dan toekomen aan de volgende speler op de uitslagenlijst die wel aanwezig is.

3. Gebruik van een buggy/handicart:
    Tijdens wedstrijden van de WECO is het gebruik van een buggy alleen toegestaan met een handicart-ontheffing (verklaring arts).
    Een medespeler mag geen gebruik maken van deze buggy voor het vervoer van zichzelf of zijn golfuitrusting.
    Bij wedstrijden met meerdere rondes op één dag is het gebruik van een buggy niet toegestaan.

4. WeCo Laddercompetitie:
    Uitgebreid reglement is beschikbaar op de website.

5. Winnaars jaarprijzen maandbekers:
    Maandbeker B: de 4 beste scores tellen mee  voor de Brunssummerheide Cup.
    Er is een dames en een heren prijs te winnen.
    Maandbeker A: de 4 beste bruto scores tellen mee voor de Strokeplay Cup MB.
    Er is een dames en een heren prijs te winnen.

Brunssum, januari 2021