Derde speeldag 3 mei, op Welschap tegen Midden Brabant, de greensomes verliepen voorspoedig 4 tegen 2 voorsprong waarna met 7 punten uit de singles met een eindstand van 11-7 het klassebehoud word veiliggesteld. Het kenmerkende op deze speeldag was wel dat door alle leden van ons team, incluis Sotiris, punten werden binnengehaald.

Vierde en laatste speeldag op 10 mei, op de Swinkelsche tegen Welschap, nadat wij op de maandag hiervoor waren gaan voorspelen begonnen de greensomes niet zo goed voor ons met twee nipte verliespartijen dus een 6-0 achterstand.

Tom behaalde een sterke overwinning in de singles en aangevuld met een knap punt van Rijk werd Welschap met een einduitslag van 15-3 op ons terecht kampioen in onze klasse. Resumerend kunnen wij als team stellen dat het doel n.l. klassebehoud glansrijk is behaald, zeker na twee jaar achtereen volgende promotie’s, met vorig jaar het kampioenschap in de vierde klasse.

De ontvangst bij de Brabandse clubs was zeer spontaan, uitnodigend en gezellig, kortom een competitie jaar waar met plezier naar word terug gekeken.

Captain heren senioren 1
Piet Giesberts.