Ook in onze laatste wedstrijd moest er door ziekte van 3 speelsters invallers gezocht worden. Gelukkig hebben wij echte clubleden die ons uit de brand helpen. Tilly Stein, Margriet Lejeune en Leny Graus waren bereid hiertoe. Onze wedstrijd tegen de runner up Stippelberg was niet eenvoudig. De ochtend greensome ging met 6-0 verloren.

Ook in de middag waren de mogelijkheden beperkt. Stippelberg, met 3 single handicappers, gaven niets weg en uiteindelijk verloren wij kansloos met 14-4. De 4 punten werden gescoord door Monica Vaessen en Leny Graus.

Al met al een teleurstellend resultaat in een competitie die eigenlijk door ziekte werd beheerst!! Een nieuwe poging in 2020 in de 3e klasse. Maar een groot compliment voor alle invallers die zich voor ons team en de club hebben ingezet.