Monica Vaessen en Peter Blom hebben als vertegenwoordigers van GC Brunssummerheide op 4 oktober deelgenomen aan de Landelijke Finale Handicart op GC Anderstein. Aan deze Landelijke Finale is deelgenomen door 24 Teams van golfclubs uit heel Nederland. De wedstrijdvorm was Greensome Stableford. Met een resultaat van 38 Stableford punten is een 2e plaats behaald. De 1e plaats was weggelegd voor het Team van de Westfriese GC met een score van maar liefst 43 Stableford punten.

Gespeeld is er op GC Anderstein. Deze baan ligt op het Landgoed Anderstein (Maarsbergen) en is een ware golfparel in het midden van het land. De baan kenmerkt zich door een mix tussen Bos- en heidebaan, is glooiend en heeft zeer snelle greens. Een waar plezier om op te mogen spelen!

Onze dank gaat uit naar de clubleden die ons succes hebben gewenst tijdens dit traject (voorronde/Regio- en Landelijke Finale). Monica & Peter