Wij, Brunssummerheide 1-27 holes, hebben na de eerste strijd in deze competitie helaas het hoofd moeten buigen voor Rijk van Margraten 1. Margraten was afgelopen zondag te sterk voor ons en heeft gewonnen met 12-6. Aan de inzet en wil om te winnen heeft het zeker niet gelegen. Wij speelden op Stippelberg, een inland links baan. Wind, zon, bunkers en veel ondulaties zijn wij onderweg tegengekomen.

De andere wedstrijd tussen de Peelse en Gendersteyn werd een riante overwinning voor de Peelse, 16-2. Komende zondag is de Peelse onze tegenstander op het Rijk van Margraten. Van deze wedstrijd hangt het klasse behoud al af. Omdat er in onze poule wederom twee teams degraderen is het een energieke strijd om het eigen hachje te redden. Wij gaan de strijd met de Peelse komende zondag met opgeheven hoofd aan. Resultaten uit het verleden leren ons dat wij zeker niet kansloos zijn, maar die bieden ook geen garanties voor de toekomst.

Patrick Zaat (vice-captain)