De Limburg Golf Trophy is dit jaar op de baan van de Maastrichtsche gespeeld.

De zaterdag ervoor was het vreselijk weer maar deze zondag was het uitstekend golfweer en de baan was goed te bespelen.
Voor Brunssummerheide speelden Ric Bremen, Frank Gaber, Sotiris Tsirigotis, Riet Kuper, Carlet de Heus en Meggie Peeters.

De organisatie van de wedstrijd was in handen van leden van Golfclub de Maastrichtsche en de commissie van de LGT. Vier referees, een flink aantal spotters en de wedstrijdleiding hebben ervoor gezorgd dat de dag soepel verliep.
Door het instellen van “startersgaps” en het hanteren van een tijdtabel werd het tempo door de baan bewaakt.

Na afloop van de prijsuitreiking was er nog een uitstekend verzorgde BBQ.

Het team van Brunssummerheide is dit jaar helaas niet in de prijzen gevallen, de beste score is neergezet door Ric Bremen, die als 4e is geëindigd bij de heren strokeplay.

De loodzware trofee is dit jaar gewonnen door het Land van Thorn.

De uitslag en foto’s van het evenement zijn te zien op www.limburggolftrophy.nl

Op 7 oktober 2018 wordt de LGT gespeeld op de baan van Crossmoor in Weert.

Spelers van Brunssummerheide kunnen zich daarvoor in het seizoen 2018 kwalificeren.

Carlet de Heus .