Clean Sweep!!!

Speelronde 3 speelde zich af op de Maastrichtsche. Onze tegenstander deze keer was Echt-Susteren. Op papier de minste tegenstander. In de praktijk bleek dat ook het geval te zijn. Een klinkende 18-0 overwinning stond tegen de klok van 17.00 uur al op de borden.

Twee dubbels eindigden op hole 7 en de andere op hole 8. 6-0 was een comfortabele voorsprong wetende dat onze kracht in de singles ligt.

Voldoen aan de verwachtingen is altijd makkelijker gezegd dan gedaan, daarom is het een mooie prestatie als we het dan toch voor elkaar weten te krijgen.

De middag werd een slachtpartij voor Echt-Susteren. Daarmee wil ik overigens geen enkel negatief woord over deze mannen schrijven. Want volgens mij zijn zij het toonbeeld van hoe een team er een gezellige dag van kan maken. Diepe buiging om zo positief te blijven na een dergelijke nederlaag en ook eerlijk te erkennen dat De Beesten van Brunssum een maatje te groot waren.

In speelvolgorde resulteerde dat in de volgende uitslagen:

1. Henk the Knife wist zijn partij te winnen met 6&5
2. Joris El Capitano haalde een eenvoudige zege met 8&7
3. Martin The Scientist liet zich niet foppen en tikte op hole 18 de volledige winst binnen.
4. Henry The President had zoveel plezier aan het spelen in Maastricht dat hij op de tee van 17 besefte dat de winst na hole 16 al binnen was. 3&2
5. Wilco The Machine herstelde zich knap na het verlies van vorige week en haalde ook een 3&1 overwinning binnen.
6. Lars The Iceman bleef wederom koel. Niet gek te krijgen deze man. 9&8 was een feit. Overigens heeft hij de heren van Maastricht de stuipen op het lijf gejaagd toen zij de rekening van de borrel kregen.

Met 3 winstpartijen liggen we op koers voor het kampioenschap. In een eerder verslag begon ik met Déjà Vu. De lijkt de rode draad te zijn in deze competitie. Want als we tegen Maastricht winnen, worden we, net als 4 jaar geleden, kampioen in Margraten. Zover is het echter nog niet. Focus houden is het advies nu.

Beesten, een mooie prestatie met een relatief nieuw team. Geniet van de paasdagen en tot 28 april.

El Capitano ff