Op zondag 14 april heeft het Team van Heren 1 – Zondag 27 holes de 2e competitiewedstrijd gespeeld op het Rijk van Margraten. Onze tegenstander was het Team van De Peelse 1. De baan lag er prima bij maar het weer viel een beetje tegen. In de ochtend speelden we de Greensomes met 4 graden, frisse oostenwind en af en toe wat miezerregen. Tijdens de Singles in de middag werd het een stuk beter weer met zelfs 10 graden op de thermometer.

De ochtend werd door ons afgesloten met 3-3.  Een winstpartij, een All Square en een verliespartij op de 18e hole. De Singles in de middag werden met 3 winstpartijen afgesloten en 3 verliespartijen. Eindresultaat van de dag 9-9. Jammer want het zomaar heel anders kunnen lopen. Maar ja, dat is golf.

Onze Gastheer had een beamer opgezet zodat er gekeken kon worden naar de Masters en de laatste 5 holes van o.a. Tiger Woods. Onder het genot van een drankje en bittergarnituur was er dan ook een top stemming onder de teams. De sfeer tijdens het diner was dan ook geweldig en over het buffet niets dan lof. Goed om te zien dat in deze klasse iedereen blijft eten en er automatisch een goede stemming onder de teams wordt gecreëerd. Alle lof voor onze gastheer en mijn Team. Stuk voor stuk topspelers.

Op 28 april spelen wij onze 3e wedstrijd tegen De Stippelberg 1, dit op de baan van Burggolf Gendersteyn. Dit zal zeker geen gemakkelijke partij worden, het team van De Stippelberg (hcp 4 t/m 9) is met 2 overwinningen nu al de gedoodverfde poule winnaar. Aan ons de schone taak om te proberen er een gelijkspel of meer uit te halen.

Peter Blom- captain