Zondag 31 maart betekende de aftrap van de NGF-competitie voor ons Team. In onze poule zitten teams van De Stippelberg, Gendersteyn, De Peelse en het Rijk van Margraten. Na duidelijk was met wie wij waren ingedeeld is contact gezocht met de captains van deze teams en zijn zeer snel afspraken gemaakt over de uitvoering van het Gastheerschap. Gelukkig zat iedereen snel op dezelfde lijn en kon er op een later tijdstip worden aangevangen met de noodzakelijke voorbereidingen binnen de club.

Zoals eigenlijk elk jaar het geval is verliep dit binnen de Golfclub weer op rolletjes. Dit o.a. met dank aan Marianne de Bok, de Chef-kok en medewerkers, Joost en zijn topteam en Ivo v.d. receptie.  De wijze waarop het ontvangst, lunch en het diner zijn geregeld door de medewerkers v.d. horeca verdient dan ook alle lof. Alle bezoekers waren het hierover dan ook unaniem over eens. De lat is door GC Brunssummerheide hiermee zeer hoog gelegd en het zal zeer moeilijk, zij het niet onmogelijk zijn om dit te verbeteren!

Ook bedank ik Leny voor het goede Marshall werk. Met 8 bezoekende Teams (dubbel gastheerschap en leden en greenfeespelers) was het zeer druk op de baan.

Als laatste wil ik Dhr. Heuts, Leo, de Hoofd Greenkeeper en zijn Team namens mijn Team en de bezoekende clubs bedanken. De baan lag er Zeer goed bij. Dit zeker gelet op de zeer natte en stormachtige periode die net achter de rug is. Zelfs de meest kritische Spelers van Teams uit de nabije omgeving waren vol lof. Kreten als, zo goed heb ik de baan, fairways en greens nog niet eerder gezien zo vroeg in de competitie.  Lag onze baan er nu maar zo bij….en ga zo maar door. Chapeau!!!!!!

Golfclub Brunssummerheide heeft zich vandaag dan ook met een dikke 10 op de kaart gezet.
Peter Blom
Captain Heren 1 – zondag 27 holes