Wat een mooi complex en een schitterend clubhuis heeft Het Rijk Van Margraten. De captain ontving ons met koffie en thee met heerlijke  vlaai. Om 10.30 uur gingen we van start: de zon scheen  maar het was bitter koud. We moesten beginnen aan een hele klus om met een goed resultaat van de dames van Wittem  thuis te komen en dat lukte niet helemaal: 2 flights verloren maar de flight van Uta en Mary heeft met 4 up gewonnen . De lunch was goed verzorgd en met de maagjes gevuld dus weer aan de bak!Als eerste startte Helene en binnen 45 minuten waren we allemaal in de baan. De baan zag er goed uit . Complimenten voor de green keepers! De natuur had zijn werk al gedaan en de fruitbomen waren in bloei: het was een prachtig plaatje. Het was heel spannend want we willen toch wat punten meenemen naar Brunssum. En dat lukte want onze Uta en Helene waren met 7 up al vroeg binnen! Die hadden hun best gedaan en Marcella heeft ons verrast  met 6 up: dit is een fantastische zege! En dan komt Lilian ook met een winst van 4 up binnen! GOED GEDAAN DAMES. Ciel en Mary moesten het verlies op de 18e hole incasseren en dat deed even pijn , maar we hebben gewonnen van Golf en Countryclub Wittem met 10-8. Het was een prachtige sportieve dag met gezellige dames, heerlijk eten in een mooie ambiance  en daar staat het Rijk van Margraten wel om bekend. Volgende week zijn we te gast  bij Hoenhuis in Voerendaal  en spelen we tegen de dames senioren van het Rijk van Margraten .We gaan natuurlijk weer ons best doen om weer wat puntjes te sprokkelen.

Mary.