Door de NGF ingedeeld in een klasse hoger (2e klasse) bleek al in de eerste wedstrijd in Geijsteren dat de tegenstanders Land van Nieuwkerk wel wat sterker zijn dan de teams van vorig jaar. We verloren de wedstrijd 11-7 maar desondanks was het een spannend gebeuren. In de foursomes wisten Annelies en Luzie 2 punten binnen te brengen maar de beide andere teams verloren op de 9e hole. Dus moesten in de middag 4 singles winnen!! Uiteindelijk bleek dat niet mogelijk. Op een keiharde baan met weinig gras, greens vol met schimmels en ook zo hard kregen wij geen grip op de situatie. Een getopte bal rolde even ver als een goed geslagen drive of fairway wood dus alles werd rondom de green beslist. Monica en Eline wonnen hun partij, Annelies all square en jammer genoeg werden er 3 partijen verloren en wel op de 17e en 18e hole. Wel een echte wedstrijd! We zullen proberen om volgende week op de Stippelberg Geijsteren te verslaan maar het wordt geen eenvoudige opgave.

Riet Kuper, Captain.