Sinds dat de teemarkers verplaatst zijn naar de winterposities, is de baan niet meer qualifying. Vanaf 12 november j.l. zijn de lussen op BLAUW / GEEL en ROOD niet meer qualifying. De reden hiervoor is dat de benodigde lengte van de baan vanaf de witte, gele, blauwe en rode afslagplaatsen niet meer voldoet. Eventuele handicapveranderingen na deze periode, worden teruggedraaid. Degene die het betreft wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

Als iemand een qualifying rondje wil lopen kan dat nog, tot nader bericht, op de groene lus en op de par 3. Deze kaarten zijn via de app in te vullen. 

Ook vanaf de oranje afslagplaatsen op de lussen blauw / geel / rood, voor zover deze lussen geopend zijn, kan nog een qualifying kaart gelopen worden. Ook hier geldt tot nader bericht. Aangezien deze score in de winterperiode niet via de app in te vullen is, wordt gevraagd om de geheel ingevulde kaart te deponeren in het postvak van de RECO, onder in de hal EN een berichtje sturen naar [email protected] Dan zullen deze kaarten door de BaReCo handmatig ingevuld worden.

Namens de BaReCo, Patrick Zaat