Beste leden,

Het zijn bizarre tijden. We volgen allemaal het nieuws en maken ons zorgen over het coronavirus. Voor ons als bestuur staat met stipt op nummer één de gezondheid van ons allemaal.  

Heel Nederland zet zich in om het virus in te dammen. De maatregelen die de Rijksoverheid gisteren nam zijn drastisch en raken ons allemaal. Hoe lang het nog allemaal gaat duren is lastig te voorspellen. We doen echter aan iedereen de oproep om de voorschriften van de Rijksoverheid en het RIVM strikt op te volgen.  

Het beperken van de sociale contacten is bedoeld om verdere verspreiding van het virus in te dammen. Deze maatregel heeft directe gevolgen voor ons als club. 

Clubhuis en baan

De ministers Bruins en Slob maakten gisteren bekend dat kinderdagverblijven, scholen, horeca en sportclubs hun deuren dienen te sluiten tot en met 6 april. De NGF adviseert clubs om naast het clubhuis vooralsnog ook de banen tot en met 6 april te sluiten. In overleg met de Openbare Golf BV wordt dit advies opgevolgd. Dat houdt dus in dat zowel ons clubhuis als de baan  gesloten zijn. Als blijkt dat buitensporten zoals golf anders geïnterpreteerd worden, dan berichten we hier zo snel als mogelijk over. 

NGF Competitie

De NGF heeft na de aankondiging van de nieuwe overheidsmaatregelen ook besloten om de voorjaarscompetitie voor 2020 af te gelasten. Voor de jeugdcompetitie die start in juni is nog geen besluit genomen. 

We hopen dat we samen de situatie snel kunnen keren. Laten we in deze vreemde tijden vooral naar elkaar omkijken. Bel elkaar wat vaker om te vragen hoe het gaat. Wees een luisterend oor voor diegene die dat nodig heeft. En mochten er vragen zijn wend je dan tot het bestuur. Wij doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te informeren over eventuele veranderingen. 

Groet, 

Het Bestuur