Afgelopen zondag 3 november werd het seizoen 2019 afgesloten met een gezelligheidswedstrijd. De weersvoorspellingen waren niet zo goed, maar gelukkig is het de hele dag zo goed als droog gebleven. Daar was iedereen heel erg blij mee!

De deelnemers werden door de weco getrakteerd op een lekkere snack die iedereen wel verdiend had. Het horeca-team heeft hard gewerkt om iedereen op tijd van een hapje en drankje te voorzien.

De prijzentafel stond vol met prachtige prijzen, bloemen en wisseltrofeeën. Met dank aan het weco-team die door hun inzet en enthousiasme hiervoor gezorgd hebben.

Als eerste zijn de dagprijzen uitgereikt, winnend team was de familie Winkens die voor het eerst hebben meegespeeld bij de weco.

Vervolgens zijn winnaars van de jaarprijzen bekend gemaakt. Met bloemen en prijzen werden ze door onze voorzitter Henry Albertz gefeliciteerd.

Golfster van het jaar 2019………………………………..Maud Vliegen

Golfer van het jaar 2019……………………………………Jochen Vandorpe

Winnaars van de maandbekers:

Maandbeker A: dames- Maud Vliegen heren-Cor Fidder

Maandbeker B: dames- Annelies Sijstermans heren- Jochen Vandorpe

Winnaars van de weco-laddercompetitie

Dames single……………………………………………………………Claudia Hüttig

Heren single……………………………………………………………..Cor Fidder

Dames dubbel……………………………….Marianne Bidlot/Febby Spitzers

Heren dubbel…………………………………Ric Bremen/Thomas Sieben

Mixed dubbel…………………………………Henk Souren/Annet Peeters

De weco bedankt iedereen voor het meespelen aan onze wedstrijden. Afgelopen jaar zijn sommige wedstrijden aangepast en/of in een nieuwe vorm gegoten, wij zullen deze gaan evalueren en houden jullie op de hoogte van onze wedstrijden. Met veel dank ook aan Ed Crombeen die de weco gaat verlaten als voorzitter. Na vele jaren wedstrijdcommissie gaat hij het rustiger aan doen. Bedankt Ed!

Annet Peeters, wedstrijdcommissie