De Midzomerwedstrijd is op 25 juli afgelast vanwege een extreem hoge temperatuur van 40 graden.

De SeCo-Slotwedstrijd was dan ook weer een feestje.

Op 24 oktober kwamen 80 spelers/speelsters bijeen om na een gunstart onder een zonnige hemel en een heerlijke temperatuur sportief te strijden om de 1e plek.

Het team van Frits Smits, Ben de Vries, Janny Dirrichs-Groenendaal en Leo van ’t Hoofd haalde de prijs binnen. Een heerlijk en gezellig diner sloot  deze uitermate geslaagde dag af.

Ook de uitreiking van de Seco- jaarprijzen vond hier plaats (zie Jaarboek 2020).

De commissieleden werden verrast met een dinercheque. Deze werd namens alle leden aangeboden tijdens het Slotdiner. Nogmaals hartelijk dank!!

Dus… nu op naar het winterseizoen 2019/2020 met afwisselend golf en de mogelijkheid tot bridgen!!