Beste 36+ers,

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Op 29 maart beginnen we als Commissie 36+ met de eerste wedstrijd van het seizoen en we willen jullie daarvoor van harte uitnodigen. De inschrijving is open. Denk eraan om aan te geven of je wilt mee eten en geef dan ook je menukeuze aan.

Omdat Carlet de Heus ons dit jaar, vanwege haar verhuizing naar Friesland, gaat verlaten neem ik haar functie met ingang van heden over. Het is nog even wennen, maar met zeer ervaren commissieleden aan mijn zijde moet dat zeker lukken. Carlet zal gelukkig nog een aantal maanden met ons mee blijven ‘lopen’.

Speciaal voor de groep 36+ organiseren we op vrijdag 22 maart om 19.00 uur een regelavond om de nieuwe regels toe te lichten. Plaats van handeling: Golfresidentie Brunssummerheide. Annet Peeters, lid van de Regel- en Handicapcommissie, zal deze avond leiden.

Om te weten op hoeveel mensen we die avond kunnen rekenen wil ik jullie vragen mij voor 11 maart a.s. een aanmeldingsmail te sturen naar: [email protected]

Ook nieuwe deelnemers aan de 36+ wedstrijden van dit seizoen zijn natuurlijk van harte welkom. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Als jullie je ter voorbereiding op deze avond al willen verdiepen in de nieuwe golfregels, verwijs ik jullie naar de Spelerseditie van de Golfregels die te koop is in onze Golfshop of naar de website van de NGF. Ook kun je via de app Golf.nl de nieuwe regels vinden geïllustreerd met tekeningen en filmpjes.

We zien uit naar jullie komst!

Hartelijke groet,

Jan de Vries