Evenals in de voorgaande jaren werd er met veel enthousiasme door diverse teams deelgenomen aan de NGF competitie 2019. De NGF zal binnenkort om een opgave vragen van het aantal teams van Brunssummerheide die in 2020 aan de competitie zullen deelnemen.

Om een inzicht te krijgen van de spelers/speelsters die in 2020 in een competitie team willen spelen en om tijdig met de voorbereidingen te beginnen vraagt de TECO om een opgave van alle geïnteresseerden.

Er zijn wel voorwaarden verbonden aan de deelname te weten:

• men moet beschikbaar zijn voor alle competitie data (normaal in april t/m half mei).
  • bereid zijn om (indien nodig) in te vallen in een ander team.
  • regelmatig deel te nemen aan de door de club georganiseerde wedstrijden zoals maandbekers, club kampioenschappen en andere qualifying wedstrijden.

Graag een mailtje met vermelding van de huidige handicap voor 10 oktober 2019 naar de TECO  [email protected]. De indeling van de teams zal in overleg met de captains van 2019 geschieden.

Van enkele captains heb ik reeds een namenlijst ontvangen van gegadigden en wel van teams Heren Senioren 1, Heren Senioren 2, Dames 1 (zondag 36 holes) en Dames Senioren 1.  De definitieve spelers opgave voor de NGF gebeurt in maart 2020.

Namens de TECO,

Riet Kuper