Onze jeugd heeft de toekomst, versterking gezocht!

Wellicht is het u al opgevallen dat er steeds meer jeugdleden deelnemen aan Maandbekers, NGF competities voor volwassenen, gezelligheidswedstrijden etc. Wellicht is het u ook niet ontgaan dat de prestaties van onze jeugdleden niet onverdienstelijk zijn. Dat was niet mogelijk geweest zonder u maar zeker ook niet zonder de begeleiding van onze Jeugdcommissie (Jeco). Wekelijks zijn Claudia Hüttig en Tino Bellemakers druk in de weer om jongeren tot en met 21 jaar te faciliteren om het golfen binnen onze club aantrekkelijk te maken. Daartoe ontplooit de Jeco jaarlijks vele activiteiten. Om maar eens een greep uit het assortiment te nemen:

• Ze zetten zich met hart en ziel in om een bijdrage te leveren aan het plezier van de jeugd binnen onze club;
  • Ze zorgen voor een optimale integratie van de jeugd binnen de club;
  • Ze zijn een spin in het web tussen Golfschool en Golfclub;
  • Ze organiseren met grote regelmaat wedstrijden binnen de club. Zowel prestatief al recreatief;
  • Ze organiseren de deelname van de jeugd aan de NGF Competitie;
  • Ze introduceren de jeugd op LJT (Limburgs Jeugd Trophy) wedstrijden.

U ziet het al. Tal van werkzaamheden die met liefde en intrinsieke motivatie worden uitgevoerd. Tijdens de ledenvergadering vernam u al dat we de focus op de jeugd willen verscherpen zodat we richting de toekomst zorgen voor een duurzame doorstroom binnen ons ledenbestand. Hebt u nu ook een zwak voor kinderen en kunt u er ook zo van genieten om ze op zowel sportief gebied maar ook als persoon te zien groeien? Neem dan contact met ons op want we kunnen alle hulp goed gebruiken.

We zijn bereikbaar via: [email protected]