Toen Arie Jansberg mij vroeg om de nieuwe consul te willen worden van Brunssum hoefde ik niet lang na te denken. Wat hij er niet bij vertelde was dat er toch heel wat werk bij komt kijken! Nee alle gekheid daar gelaten ik vond het een eer om het van hem over te nemen om zijn goede werk verder door te zetten.

Voor vandaag stond de wedstrijd en loterij op het programma, 16 teams hadden zich ingeschreven, het weer en de spirit om te spelen was goed, zeker toen de fam. Bovendorp met 6 vlaaien aan kwam om iedere deelnemer te trakteren op een lekker stuk. Leuke en fijne verrassing, later meer!

Toen de wedstrijd was gespeeld verzamelde iedereen zich op het terras in afwachting van hoe er was gespeeld. Voordat deze uitslag bekend gemaakt werd hebben de dames Hennes en Bloemen, waarvoor mijn dank, onder supervisie van Tom de loten getrokken. Een en ander goedgekeurd door de Notaris van dienst……..!

De uitslag hiervan is als volgt :
Lot nummer 665 Bier met 3 ballen Fam Trags
494 Golfles golfschool Brunssum Vhari Uta Driessen
496 Golfles golfschool Brunssum Vhari Uta Driessen
492 Golfles golfschool Brunssum Vhari Uta Driessen

De gelukkige winnaars die nog niet hun prijs in ontvangst hebben kunnen nemen kunnen contact op nemen met mij 0641707002 om tot een afspraak te komen op de golfclub. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs en iedereen bedankt voor het meedoen met de loterij.

De sponsoren van de loterij waren :
Golfschool Brunssum Vhari, Vinitor Voerendaal, Handicart stichting, Intersport Geleen/Sittard, Piet Giesberts, Jumbo Golf Kerkrade, Golfshop Brunssum, Beekman tandarts, ondergetekende.

Verder wil bedanken de firma Geurts assurantien, Hein Gorissen en Etesian (a fresh wind in IT) voor hun donatie naar de stichting.
Voordat de prijswinnaars van 3 tot 1 werden genoemd hadden wij ook nog een poedelprijs voor de laagste score, een golfles voor 2 personen Golfschhol Brunssum Vhari, ging naar de fam Stitzinger met 26 punten Nummer 3 met 38 punten is geworden Fam Dartling
Nummer 2 met 41 punten is geworden Mary Engelberting en Charly van de Ben En nummer 1 is geworden, en daarom later meer, onze sponsors van de vlaaien, nader onderzoek heeft niet aangegeven dat er iets verkeerd in de vlaaien heeft gezeten, de
Fam Bovendorp met 45 punten, gefeliciteerd.
De nr 1 gaat naar de regio finale op crossmoor, 23 sept, kunnen zij niet gaat de nr 2, mits donateur van de Stichting.
Hopelijk heeft een ieder zich geamuseerd en zal de wedstrijd in 2020 met een nog groter aantal spelers en mooi weer gespeeld worden

De opbrengst van het toernooi zal binnekort bekend gemaakt worden via deze site.

Uw clubconsel.
Tom Goossen.