Monica Vaessen en Patrick Zaat zijn geslaagd voor de cursus regelcommissaris-1. Doordat 2019 het jaar is waarin de regels door de R&A en de USGA weer eens flink op de schop genomen zijn, was het voor beide cursisten nog een flinke kluif om de lesstof tot zich te nemen, terugvallen op routine en historische kennis was een valkuil die vermeden diende te worden.

Dat beiden zich er voortreffelijk doorheen geworsteld hebben mag blijken uit de bijzonder hoge score die ze gehaald hebben; Monica heeft 81 punten gehaald en Patrick heeft het clubrecord verbroken met de giga score van 88 punten!

De club feliciteert beiden met het geweldige resultaat en hoopt nog vele jaren gebruik te mogen maken van hun vakmanschap. Chapeau!