Naar aanleiding van oproepen van de Nederlandse Overheid, het RIVM en NOC*NSF, heeft de NGF aangescherpte richtlijnen inzake het coronavirus gepubliceerd. Dat houdt in dat alle georganiseerde groepsactiviteiten/ wedstrijden die door de NGF zijn georganiseerd, dus ook de in maart geplande NGF competitiewedstrijden, zijn afgelast.

Als bestuur van Golfclub Brunssummerheide hebben wij de gezondheid van onze leden hoog in het vaandel staan en conformeren ons dan ook volledig aan deze NGF richtlijnen.

Tot onze spijt houdt dit in dat alle clubwedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast. Wij hebben inmiddels de commissievoorzitters telefonisch hierover geïnformeerd. Er was alom begrip voor ons besluit. Als gevolg van dit bestuursbesluit zijn alle wedstrijden t/m 31 maart voor inschrijving gesloten. Er is niets verwijderd, dus mochten er nog wijzigingen volgen, dan kunnen de nog te spelen wedstrijden weer gewoon opengezet worden.

Excuses voor deze drastische maatregel, maar we zien helaas geen andere mogelijkheid. Hopend op jullie begrip.

Met sportieve groet,